Οι Barcelona Gipsy Balkan Orchestra live στο WE!

Οι Barcelona Gipsy Balkan Orchestra επιστρέφουν με κέφι, ρυθμό και την Margherita Abita σαν βασική τραγουδίστρια του συγκροτήματος την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 στον Πολυχώρο We στη Θεσσαλονίκη για μια μοναδική εμφάνιση.

Η BGKO – Barcelona Gipsy balKan Orchestra δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2012, όταν έντεκα μουσικοί μαζεύτηκαν στη Βαρκελώνη να γιορτάσουν τη Διεθνή Μέρα των Ρομά. Μετά από συναυλίες, μουσικές συναντήσεις και περιοδείες σε 21 χώρες, όπως Ιταλία, Ελλάδα, Μάλτα, Σερβία, Σλοβενία, Γερμανία, Γαλλία και Ισπανία, η BGKO εξακολουθεί να ανθίζει και να εξελίσσεται.

Ποιοι είναι:
Margherita Abita, (Ιταλία) Φωνή
Mattia Schirosa, (Ιταλία) Ακορντεόν
Julien Chanal, (Γαλλία) Κιθάρα
Stelios Togias, (Ελλάδα) Κρουστά
Ivan Kovačević, (Σερβία) Κοντραμπάσο
Dani Carbonell, (Ισπανία) Κλαρίνο
Pere Nolasc Turu, (Ισπανία) Βιολί

Η Barcelona Gipsy balKan Orchestra συνεχίζουν να εξελίσσονται, να ακμάζουν, να δουλεύουν σκληρά και να επεκτείνουν τους καλλιτεχνικούς τους ορίζοντες. Εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για την μουσική Klezmer αλλά αναζητούν την έμπνευση και μέσα από ένα ευρύτερο φάσμα μουσικών ειδών.
Η Βαλκανική μουσική για αυτούς είναι ένα σύνολο μουσικών παραδόσεων και πολιτισμών χωρίς γεωγραφικά σύνορα που βασίζονται στην παράδοση και την ιστορία όσων ζούσαν από πάντα σε αυτές τις περιοχές: Εσκενάζι και Σεφαραδίτες Εβραίοι, Τσιγγάνοι , Οθωμανοί, Άραβες…

Τον Οκτώβριο 2019 η Sandra Sangiao έφυγε από την μπάντα μετά από 7 χρόνια συνεργασίας και πλέον ως βασική τραγουδίστρια είναι η Margherita Abita (voice, Italy).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
BGKO – Barcelona Gipsy balKan Orchestra

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Πολυχώρος WE – Θεσσαλονίκη
Γρ. Λαμπράκη & Γ΄Σεπτεμβρίου
Είσοδος:
Προπώληση 10€ [περιορισμένος αριθμός] & 12€ [υπόλοιπη προπώληση] | Ταμείο 15€
Σημεία Προπώλησης:
Σάρωθρον Cafe Bar | Πολυχώρος WE, viva.gr
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Η συναυλία ξεκινά στις 22.00

Περί Στέλλα Πέρπερα 516 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.