Οι Fortissimo Quartet σε soundtracks Live Streaming

Fortissimo Live Streaming

Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

“Οι Fortissimo Quartet σε soundtracks”

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στις 21.00

Tο πρώτο γυναικείο ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων στην Ελλάδα, οι «Fortissimo», παρουσιάζει αγαπημένα κλασικά κομμάτια, διασκευασμένα με ηλεκτρονικούς ήχους, soundtracks από ταινίες, γνωστά tango, dance και rock κομμάτια, καθώς και έργα από την δική του δισκογραφία.

Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, στις 21.00 οι «Fortissimo» θα μας μυήσουν στις μουσικές τους μέσω live streaming, σε μια συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, υπό τον τίτλο “Οι Fortissimo Quartet σε soundtracks”!

To διαδικτυακό live θα γίνει μέσω της fb page του Κέντρου Πολιτισμού της ΠΚΜ. Κι αν τίποτα δεν αντικαθιστά το ζωντανό θέαμα, το Κέντρο στηρίζει τον πολιτισμό και τους ανθρώπους του.

Ποιες είναι οι «Fortissimo»

Η Μαρία Εκλεκτού και η Μαρία Μητριζάκη στο βιολί, η Κέλυ Βασιλειάδου στη βιόλα και η Σύλβια Σουπίλα στο βιολοντσέλο δημιούργησαν τις «FORTISSIMO», το πρώτο γυναικείο ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων στην Ελλάδα. Όλα τα μέλη του σχήματος είναι διπλωματούχοι μουσικοί, απόφοιτοι πανεπιστημίων (Ελλάδας, Μεγάλης Βρετανίας και Γερμανίας) με μεταπτυχιακές σπουδές. Οι «Fortissimo» μετρούν αναρίθμητες εμφανίσεις σ όλο τον κόσμο (Ινδία, Βραζιλία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Βέλγιο, Σουηδία, Μάλτα, Μαρόκο, Τουρκία) και χαίρουν μεγάλης δημοφιλίας. Η χαρισματική σκηνική τους παρουσία καθώς και η μοναδική τους ικανότητα να συνδυάζουν ετερόκλητα μουσικά ακούσματα – κλασική, pop, rock, dance, Middle Eastern – με ηλεκτρονικούς ήχους διαμορφώνει επί σκηνής ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα που διαχέεται σε όλα τα ηλικιακά προφίλ.

Ιnfo:

“Οι Fortissimo Quartet σε soundtracks” – Live Streaming

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου

Ώρα έναρξης: 21.00

Θα μας βρείτε εδώ:

www.fortissimo.gr

https://fortissimo.gr/adore/

Facebook: https://www.facebook.com/fortissimo.gr

Instagram: https://www.instagram.com/fortissimogirls/

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Στέλλα Πέρπερα 461 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.