Θέατρο του Άλλοτε: «Ως ηθοποιοί μπορεί να μην έχουμε θεατρική παρουσία, έχουμε όμως παρουσία!»

«Ως ηθοποιοί μπορεί να μην έχουμε θεατρική παρουσία, έχουμε όμως παρουσία!»  

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα εθελοντικού καθαρισμού των ακτών, η οποία πραγματοποιείται κάθε τρίτο Σάββατο του Σεπτεμβρίου, το Θέατρο του Άλλοτε, παρέα με τους σπουδαστές των Θεατρικών Εργαστηρίων της Βαρβάρας Δουμανίδου, πραγματοποίησε δράση σχετική με τον καθαρισμό της ακτής του Αγγελοχωρίου και συγκεκριμένα στην περιοχή γύρω από το Σπίτι του Φύλακα της Αλυκής.            

Η απουσία θεατρικών παραστάσεων, λόγω του Covid – 19, στάθηκε η αφορμή να γεννηθεί η ιδέα της παρουσίας και της συμμετοχής των ηθοποιών σε περιβαλλοντικές κινητοποιήσεις.          

Στους εθελοντές χορηγήθηκαν πλαστικά γάντια μιας χρήσης, σακούλες απορριμμάτων και μάσκες, ενώ συγκεντρώθηκαν 22 μεγάλες σακούλες γεμάτες πλαστικά και σκουπίδια πάσης φύσεως. Η δράση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με όλα τα μέτρα προστασίας.           

Σκοπός της δράσης αυτής, είναι η ευαισθητοποίηση των θεατών μας και η ενεργοποίηση της οικολογικής μας συνείδησης. Ελπίζουμε σε περισσότερες παρόμοιες δράσεις όλο το χρόνο αλλά κυρίως να βρεθούμε όλοι ξανά (σύντομα) σε κάποια θεατρική αίθουσα! 

(Φωτογραφίες: Γιάννης Μαυρίδης)

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Στέλλα Πέρπερα 461 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.