Συναυλίες στη Θεσσαλονίκη, κάτω από τα Αστέρια, στον Μύλο

Η kazandb productions παρουσιάζει

Συναυλίες στη Θεσσαλονίκη, κάτω από τα Αστέρια!

Αγαπημένοι καλλιτέχνες δίνουν σειρά εμφανίσεων κάτω από τον έναστρο ουρανό της Θεσσαλονίκης! Στο Αίθριο του Μύλου, στην Βαβυλωνία, όπως την γνωρίζουν οι πιο παλιοί. Ένας πανέμορφος χώρος με μεγάλη ιστορία που την έχουν “χτίσει” οι παλιοί και την μεγαλώνουν οι νεότεροι, ένα πολιτιστικό τοπόσημο για την πόλη, παραμένει φιλόξενο και πιστό στο όραμά του, χαρίζοντάς μας μοναδικές καλλιτεχνικές βραδιές.

Ευρύχωρος, και με δύο χωριστά διαζώματα, ο Μύλος διασφαλίζει την απαραίτητη τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων με ανώτατο όριο προσέλευσης ανά παράσταση, για την προστασία όλων, εργαζομένων και θεατών. Ελάτε να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη, κάτω από τα αστέρια! Μια τελευταία καλοκαιρινή ανάσα, πριν φτάσει το φθινόπωρο!

Μετά τις πρώτες επιτυχημένες μουσικές παραστάσεις συνεχίζουμε, καθημερινά και για όσο μας το επιτρέψει ο καιρός, με πρόγραμμα που διαρκώς ανανεώνεται:

 

Αναλυτικό πρόγραμμα:

14.09 Παύλος Παυλίδης / Φώτης Σιώτας • Dueto2 Live, 

16.09 Βασίλης Πρατσινάκης  

17.09 Ευγένιος Δερμιτάσογλου • Από το Ροκ στο Ρεμπέτικο κι από το Έντεχνο στα Blues. Guest: Κατερίνα Σιαπαντα, Γιάννης Μήτσης   

19.09 ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ Full Band  

20.09 Alive In Babylon • Μαούνα / Minor Mine / Bone Rave  

21.09 Dilek Koç • Αρώματα της Ανατολής. Από τα Σοκάκια της Κωνσταντινούπολης και τα Καφέ Αμάν της Σμύρνης, στους Ρυθμούς των Βαλκανίων.      

22.09 Λιζέτα Καλημέρη / Θωμάς Πέτρου   

23.09 Ελένη Τσαλιγοπούλου 

25.09 Solmeister (acoustic) feat. WNC   fb event

26.09 Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης (Τσολιάς) • Πίτσες Μπλε – Χτικιό εντίσιον   fb event

27.09 Alive in Babylon • The Reverend Beasts / Electro Vampires / Influenza   fb event

29.9 Σταυρος Παζαρεντσης fb event

28.09 Super Kikii     fb event

03.10 Εισβολέας • ραπ α λα γκρεκ  fb event

4.10 Onirama

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Μύλος Open Air, Βαβυλωνία

Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία

 

Για κρατήσεις θέσεων τηλεφωνικά στο 2310.510081

Εναλλακτικά: επικοινωνείτε με μήνυμα στο facebook inbox της σελίδας Mylos Club Thessaloniki με το όνομά σας, τηλέφωνο και αριθμό ατόμων.

 

* Προτείνεται η σταδιακή άφιξη του κοινού καθώς και η προαγορά των εισιτηρίων και η κράτηση θέσεων ώστε να μην δημιουργούνται μεγάλες ουρές.

** Η χρήση μη ιατρικής μάσκας από τον κάτοχο του εισιτηρίου είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο, κατά τη διάρκεια της συναυλίας, στα κυλικεία και στους χώρους υγιεινής, καθώς και κατά την έξοδο από το χώρο.

 

Χορηγός Επικοινωνίας: http://www.stellasview.gr

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Στέλλα Πέρπερα 461 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.