3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ακορντεόν Θεσσαλονίκης REEDBLOCKS

Η τέχνη ως κοινωνικό φαινόμενο προσαρμόζεται μέσα στο χρόνο και αντικατοπτρίζει την κοινωνία. Στην τρίτη συνεχόμενη χρονιά δράσης, το Διεθνές Φεστιβάλ Ακορντεόν Θεσσαλονίκης REEDBLOCKS εξερευνά δημιουργικές διεξόδους στις προσωρινές ιδιαίτερες κοινωνικές συνθήκες.

Ακολουθώντας τις οδηγίες για την προστασία της δημόσιας υγείας, βασιζόμενοι στην εξωστρέφεια και τον δρομικό χαρακτήρα του οργάνου, μαζί με τα συνοδοιπόρα όργανα μεταφερόμαστε σε ανοιχτούς χώρους παρατηρώντας τον διαπολιτισμικό ουρανό της Θεσσαλονίκης και δημιουργώντας έναν «αστερισμό» του ακορντεόν!

Αυτοσχεδιαζόμενα, νεοδημιούργητα και ανανεωμένα reedblocks συνομιλούν με το πολιτιστικό παρόν και παρελθόν της πόλης. Συναυλίες, σεμινάρια, εργαστήρια, εκθέσεις, βιντεοπροβολές και νέες δημιουργίες σχηματίζουν τη «φυσούνα» ​του 3ου REEDBLOCKS, που μέσα από την αλληλεπίδραση θα αναπνέει ​κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου 2020 προσκαλούμε στη Θεσσαλονίκη τους φίλους, παλιούς και νέους καθώς και τους νέους εξερευνητές του ακορντεόν, στους χώρους του Γεντί Κουλέ, του Βυζαντινού Μουσείου και του Χορόδεντρου στη «συμβίωση» του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ακορντεόν Θεσσαλονίκης REEDBLOCKS, που συνδιοργανώνεται με το Δημοτικό Ωδείο Θεσσαλονίκης/Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης ​και στηρίζεται από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Η οργανωτική ομάδα,

Κωνσταντίνος Ράπτης
Σταμάτης Πασόπουλος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
https://bit.ly/3hJpApR

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ (ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ/ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)
https://forms.gle/wjVps8k21Ve9ik887

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ/ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ)
https://forms.gle/fQ8V6em1aEYHEUK47

___________________________________

 

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Άκης Χρυσαφίδης 335 Άρθρα
Γεια σας!! Είμαι ο Άκης Χρυσαφίδης και ζω στη Θεσσαλονίκη! Είμαι απόφοιτος Πληροφορικής και Φυσικοθεραπείας! Αγαπώ πολύ το θέατρο όπως και την καλή παρέα.. Καλώς ήρθατε στην καλή παρέα που ονομάζεται #Stellasview!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.