ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Τα CINEPLEXX επιστρέφουν στη ζωή σου, κι εσύ στη δική μας!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Από 24 Αυγούστου, τα CINEPLEXX επιστρέφουν στη ζωή σου, κι εσύ στη δική μας!

Το πρόγραμμα μας έχει ανέβει! ? Εξασφάλισε τώρα τη Θέση σου: https://bit.ly/3h9Uzv4
(Για να δεις τις προβολές της κάθε ημέρας στο παραπάνω link, επίλεξε την ημερομηνία που σε ενδιαφέρει από το αντίστοιχο πλαίσιο πάνω αριστερά!)

KAI ΑΠΟ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΤΟ ΤΕΝΕΤ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ CINEPLEXX… ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ IMAX ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ TENET ΣΤΗΝ IMAX!

Η ΤΕΝΕΤ Αgent μας περιφέρεται στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Τη βρήκες; Aποκτάς επιτόπου –εκείνη ακριβώς τη στιγμή– το ολόδικό σου ΚΟΥΠΟΝΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΥ για να βιώσεις το ΤΕΝΕΤ του CHRISTOPHER NOLAN στη ΜΟΝAΔΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ IMAX ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Οποιαδήποτε ώρα/μέρα επιλέξεις. ΕΝΤΕΛΩΣ. ΔΩΡΕΑΝ.

Ο Κόσμος του TENET μπαίνει στην Καθημερινότητα σου. Από 25 Αυγούστου, stay tuned στα social media μας για στοιχεία: Πότε μπορείς να βρεις την TENET Agent μας στους δρόμους της Θεσσαλονίκης; Πού ακριβώς θα σε περιμένει; Τα στοιχεία θα εμφανίζονται στις Instagram και Facebook σελίδες μας.

Προβολές TENET: https://bit.ly/2XSx69K
Όροι συμμετοχής & περισσότερες πληροφορίες : https://bit.ly/32ftSi4

*Όταν ανοίξουμε ξανά, θα ανακοινώσουμε εκ νέου παράταση για όσα δωρεάν εισιτήρια είχαν προγραμματιστεί να λήξουν τέλος Αυγούστου.

* Όσοι Cineplexx Bonus Card Πόντοι φαίνονται ότι έληξαν οποιαδήποτε στιγμή μετά την 29η Φεβρουαρίου 2020, θα ισχύουν κανονικά μέχρι το τέλος του 2020!

* Όσα Κουπόνια Δωρεάν Εισόδου/Δωρεάν Εισιτήρια ήταν προγραμματισμένα να λήξουν οποιαδήποτε στιγμή εντός του χρονικού διαστήματος 01/03/2020-31/08/2020, θα ισχύουν κανονικά μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου 2020!

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Άκης Χρυσαφίδης 335 Άρθρα
Γεια σας!! Είμαι ο Άκης Χρυσαφίδης και ζω στη Θεσσαλονίκη! Είμαι απόφοιτος Πληροφορικής και Φυσικοθεραπείας! Αγαπώ πολύ το θέατρο όπως και την καλή παρέα.. Καλώς ήρθατε στην καλή παρέα που ονομάζεται #Stellasview!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.