Ο νέος δίσκος του Πάρη Καραγιαννόπουλου “Revelations Of A Useless Man”

Ο Πάρις Καραγιαννόπουλος (PARIS) είναι ένας νέος μουσικός από τη Θεσσαλονίκη κι ενεργό μέλος της δυναμικής μουσικής σκηνής της. Έχει συνεργαστεί με ποικίλα μουσικά σχήματα και μπάντες κι έχει έντονη παρουσία στις σημαντικότερες σκηνές της πόλης κι εκτός αυτής.

Με το όνομα PΑRIS έκανε το προσωπικό ντεμπούτο του με το κομμάτι-βίντεο κλιπ “Bar Knights” , ενώ έχει στο ενεργητικό του, πέρα από διασκευές (covers) και το δεύτερο Single –Video Clip με την δεικτική ονομασία “Live On”.

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε η πρώτη του ολοκληρωμένη δουλειά του PARIS με το όνομα “Revelations Of A Useless Man” με μορφή EP. Ο δίσκος περιέχει 5 κομμάτια, από σουίνγκ, μπαλάντες και ροκ, καθώς κι ένα bonus άκουσμα, σε στίχους, μουσική και παραγωγή του ίδιου. Συμμετέχουν 15 καταξιωμένοι μουσικοί και το CD συνοδεύεται από ενημερωτικό άλμπουμ με τα ονόματα των συμμετεχόντων, τους στίχους των τραγουδιών, φωτογραφικό υλικό, κ.α.

Υφολογικά το κάθε κομμάτι είναι ξεχωριστό και ανεξάρτητο από τα αλλά, στηριζόμενο στο concept του δίσκου το οποίο ξεκινάει από τα «σκοτεινά μονοπάτια» του μυαλού και μέσω της «κάθαρσης» καταλήγει στη εξιλέωση και την αποδοχή. Ο δίσκος ουσιαστικά αποτελεί μια συλλογή μουσικής αλλά ακόμα περισσότερο μια «συλλογή μουσικών» οι οποίοι και αποτελούν την θεμελιώδη ουσία του.

Ο δίσκος κυκλοφορεί στις διαδικτυακές μουσικές πλατφόρμες Spotify & iTunes καθώς και σε  αριθμό φυσικών αντίτυπων CD και βινυλίων.

(Διάθεση Velona Records, Μητροπόλεως 125, Θεσσαλονίκη). Τηλ. επικοινωνίας: 693 653 3170

 

YOUTUBE

FACEBOOK

SPOTIFY

INSTAGRAM

Κυκλοφορίες:

  • Paris – Bar Knights / 2018 / Single
  • Paris – Live On / 2018 / Single
  • Paris – Revelations Of A Useless Man / 2020 / EP

 

Revelations

Διαβάστε επίσης

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Στέλλα Πέρπερα 460 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.