Κριτική για την ταινία «Οι Μεταφραστές (Les Traducteurs)»


Για να δείτε τη βαθμολογία της ταινίας από την ομάδα μας πατήστε εδώ

Στην ομάδα του Stellasview είναι αλήθεια πως αρέσει πολύ το γαλλικό σινεμά και αυτή η ταινία δεν αποτελεί εξαίρεση.

Οι Μεταφραστές (The Translators) είναι μία συναρπαστική και γρήγορη ταινία με ενδιαφέρουσα πλοκή και ωραίες ερμηνείες. 

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο αστυνομικό θρίλερ που κυλάει πολύ ευχάριστα και εξιτάρει το αστυνομικό δαιμόνιο των θεατών, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν τον ένοχο.

Έτσι λοιπόν κόντρα στους υπόλοιπους κριτικούς σινεμά, που δεν ενθουσιάστηκαν από το φιλμ, εμείς σας παροτρύνουμε να πάτε να το δείτε γιατί βλέπουμε το σινεμά ως απλοί θεατές που θέλουν πρωτίστως να περάσουν όμορφα και να νιώσουν άλλοτε χαρά, άλλοτε συγκίνηση και άλλοτε αγωνία, δηλαδή απλά ανθρώπινα συναισθήματα και ψυχαγωγία και αυτή η ταινία θα σας ψυχαγωγήσει.

Τέλος, πρέπει να πούμε πως εξαιρετικός είναι και ο Έλληνας ηθοποιός που συμμετέχει στον ρόλο του Έλληνα μεταφραστή ο Μανώλης Μαυροματάκης.

Υπόθεση:

Εννέα μεταφραστές προσλαμβάνονται από έναν εκδότη για να μεταφράσουν το πολυαναμενόμενο τελευταίο βιβλίο μιας τριλογίας με τις καλύτερες πωλήσεις. Κλείνονται σε ένα πολυτελές οίκημα και πληρώνονται αδρά ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει καμία διαρροή. Όταν όμως δημοσιεύονται ξαφνικά οι πρώτες δέκα σελίδες του μυθιστορήματος, η δουλειά γίνεται εφιάλτης. Ένας από αυτούς είναι ο κλέφτης και ο εκδότης είναι έτοιμος να κάνει ό,τι χρειάζεται για να τον -ή την- αποκαλύψει.

Ταυτότητα Ταινίας:

Γαλλική ταινία σε σκηνοθεσία του Ρεζί Ρουανσάρ με τους: Λαμπέρ Ουιλσόν, Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Όλγα Κουριλένκο, Σίντσε Μπάμπετ Κνούτσεν, Μανώλη Μαυροματάκη. 

Άποψη: Νέστορας Αναστάσιος


MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Αναστάσιος Νέστορας 230 Άρθρα
Γεια σας, είμαι ο Τάσος εκπαιδευτικός πληροφορικής και φίλος των τεχνών γενικότερα. Στο stellasview ασχολούμαι εθελοντικά με το στήσιμο και τη συντήρηση της ιστοσελίδας, ενώ ενίοτε αρθρογραφώ κυρίως εκφέροντας γνώμη για θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.