«1ο Synama Festival» σε online streaming

Synama Festival.
*Συνάμα: σύνθετη λέξη από την πρόθεση συν και το επίρρημα άμα.

Το Synama Festival αποτελεί ένα νεοσύστατο φεστιβάλ καλλιτεχνικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα που εστιάζει στο εδώ και το τώρα, αντλώντας στοιχεία από την τρέχουσα συνθήκη κρίσης και θέτει ως προτεραιότητα έναν πολιτισμό από όλες για όλους, άνευ ορίων και περιορισμών.

Πίσω από το Synama βρίσκεται μία ετερόκλητη ομάδα με άτομα από τα πεδία των τεχνών και των κοινωνικών επιστημών, που συστάθηκε για να παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Liminal Access Force και δούλεψε μέσα από μία εξ αποστάσεως συλλογική διαδικασία. Συνδετικός κρίκος της ομάδας αποτελεί το ενδιαφέρον μας για τη συμπερίληψη στον πολιτισμό και η ανάγκη για διεκδίκηση ίσων ευκαιριών στις δημιουργικές διαδικασίες.

Το Φεστιβάλ φιλοξενεί προσβάσιμες καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές δράσεις για άτομα κάθε ηλικίας. Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί ένα δίκτυο ανθρώπων που πιστεύουν, όπως εμείς, στο δικαίωμα της ίσης συμμετοχής στον πολιτισμό.

*Συνάμα: γιατί θέλουμε ταυτόχρονα, συγχρόνως, εδώ και τώρα, όλες και όλοι μαζί.

Με αφορμή την πολυφωνία της οργανωτικής ομάδας και τις υβριδικές μορφές τέχνης, το Synama Festival αναζητά τα όρια μεταξύ ψηφιακού και αναλογικού, δημιουργού και συμμετέχοντα, προτείνοντας μία πρωτότυπη παρουσίαση των καλλιτεχνικών έργων και των εκπαιδευτικών εργαστηρίων.

Το φεστιβάλ θα λάβει τόπο εντός των σελίδων ενός προσβάσιμου ψηφιακού zine, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες και στις επισκέπτριες του φεστιβάλ να περιηγηθούν στις δράσεις με όποια σειρά, σε όποιο χρόνο και όσες φορές το επιλέξουν εντός του διημέρου 5 και 6 Ιουνίου.
Μπορείτε να αποθηκεύσετε το zine ως pdf ή να περιηγηθείτε σε αυτό online.

-To φεστιβάλ υλοποιείται με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση.

facebook: https://www.facebook.com/synama.festival

instagram:
https://www.instagram.com/synama.festival/

Βρείτε μας στα social media του StellasView:

Facebook: https://www.facebook.com/Stellasview/

Instagram: https://www.instagram.com/stellasview.gr/

Youtube: https://www.youtube.com/c/StellaPerpera/

Twitter: https://twitter.com/StellaPerpera/

Περί Άκης Χρυσαφίδης 530 Άρθρα
Γεια σας!! Είμαι ο Άκης Χρυσαφίδης και ζω στη Θεσσαλονίκη! Είμαι απόφοιτος Πληροφορικής και Φυσικοθεραπείας! Αγαπώ πολύ το θέατρο όπως και την καλή παρέα.. Καλώς ήρθατε στην καλή παρέα που ονομάζεται #Stellasview!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.