Το Μυστήριο του Κύριου Πικ σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ2

Το Μυστήριο του Κύριου Πικ σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση

Με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου σας προτείνουμε την ταινία «Το Μυστήριο του Κύριου Πικ» που ξεκινά από μία “Βιβλιοθήκη Απορριφθέντων Χειρογράφων” και που δεν μπορεί παρά να εξελιχθεί συναρπαστικά. Τα μυστήρια γύρω από ανώνυμους λογοτέχνες πάντα ήταν γοητευτικά άλλωστε, δε συμφωνείτε;

«Το Μυστήριο του Κύριου Πικ» (Le Mystère Henri Pick) σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ2 σήμερα Πέμπτη 22 Απριλίου στις 22:00.

Ένα ασήμαντο χειρόγραφο γίνεται μπεστ-σέλερ. Ποιος είναι ο δημιουργός του;

Σε μία περίεργη βιβλιοθήκη στην καρδιά της Βρετάνης, την «Βιβλιοθήκη των Απορριφθέντων Βιβλίων», μία νεαρή εκδότρια ανακαλύπτει ένα εκπληκτικό χειρόγραφο που αμέσως αποφασίζει να εκδώσει.

Το μυθιστόρημα γίνεται μπεστ-σέλερ.

Αλλά ο συγγραφέας του, ο Ανρί Πικ, ένας ιδιοκτήτης πιτσαρίας, που πέθανε πριν από δύο χρόνια, δεν θα μπορούσε να είχε γράψει τίποτε άλλο πέρα από τη λίστα με τα ψώνια, σύμφωνα με τη χήρα του.

Ένας κριτικός λογοτεχνίας, πεπεισμένος ότι πρόκειται για απάτη, αποφασίζει να ερευνήσει την υπόθεση, με την απρόσμενη βοήθεια της κόρης του αινιγματικού Ανρί Πικ.

Σκηνοθεσία: Ρεμί Μπεζανσόν
Πρωταγωνιστούν: Φαμπρίς Λουκινί, Καμίγ Κοτέν, Χάνα Σιγκούλα, Αλίς Αισάζ

Διάρκεια: 100′

Δραματική κομεντί – Γαλλία, Βέλγιο, 2019.

Διαθέσιμο και στο ERTFLIX.

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Στέλλα Πέρπερα 523 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.