Ένας έρωτας που ζεσταίνει και τον πιο «Ψυχρό Πόλεμο» σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ2

«Ψυχρός Πόλεμος» (Cold War) του Πάβελ Παβλικόφσκι

O «Ψυχρός Πόλεμος» (Cold War) του Πάβελ Παβλικόφσκι σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ2 σήμερα Τετάρτη 24/02 στις 22:00.
Υποψήφια για τρία Όσκαρ (ξενόγλωσσης ταινίας, σκηνοθεσίας, φωτογραφίας) σπαρακτική ιστορία αγάπης που διατρέχει τη σύγχρονη Ιστορία της Πολωνίας.

Ένας έρωτας που ζεσταίνει και τον πιο «Ψυχρό» Πόλεμο.

Ένας άντρας και μια γυναίκα γνωρίζονται στα συντρίμμια της μεταπολεμικής Πολωνίας και βρίσκονται παγιδευμένοι σε έναν μοιραίο έρωτα, που τους καταδικάζει να είναι «δεμένοι» ο ένας με τον άλλον.

Μια παθιασμένη ερωτική ιστορία που τους ταξιδεύει στις δύο πλευρές του Σιδηρούν παραπετάσματος, δοσμένη μέσα από το ασπρόμαυρο, τετράγωνο πλάνο που καθιέρωσε ο Παβλικόφσκι με την «Ίντα».

Απέσπασε τρεις υποψηφιότητες στα Όσκαρ το 2019, καθώς και το βραβείο Σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ Καννών.

Σκηνοθεσία: Πάβελ Παβλικόφσκι
Πρωταγωνιστούν: Τζοάνα Κούλιγκ, Τόμας Κοτ, Άγκατα Κουλέσα

Παραγωγή: Πολωνία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, 2018

Είδος: Δραματική

Διαθέσιμο και στο ERTFLIX.

Περί Στέλλα Πέρπερα 516 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.