Δ. Λιγνάδης για ένταλμα σύλληψης: Ας βγει. Εδώ είμαι, δεν κρύβομαι

«Το έχω ακούσει. Ας βγει, αν βγει εδώ είμαι δεν κρύβομαι. Δεν έχω κάτι στα χέρια μου, μόλις πάρω κάτι στα χέρια μου θα δω πως θα το αντιμετωπίσω», σημειώνει ο Δημήτρης Λιγνάδης σχετικά με τις φήμες για επικείμενο ένταλμα σύλληψης

«Το έχω ακούσει. Ας βγει, αν βγει εδώ είμαι δεν κρύβομαι», δηλώνει ο Δημήτρης Λιγνάδης σχετικά με τις φήμες για ένταλμα σύλληψης που αναμένεται να εκδοθεί σήμερα.

Μετά τις δηλώσεις του στο Mega νωρίτερα, ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρει στην Καθημερινή: «Δεν έχω κάτι στα χέρια μου, μόλις πάρω κάτι στα χέρια μου θα δω πως θα το αντιμετωπίσω». Μάλιστα συμπληρώνει πως θα κινηθεί βάσει των θεσμών.

Σχετικά με τις καταγγελίες που κυκλοφορούν κάνουν το γύρο της δημοσιότητας, ο κ. Λιγνάδης αρνείται να σχολιάσει το οτιδήποτε: «Όχι, όχι, δεν θέλω να σας πω αυτή τη στιγμή τίποτα, τόσο καιρό βλέπετε ότι δεν έχω εμφανιστεί χωρίς να κρύβομαι φυσικά, αλλά δεν έχω εμφανιστεί για να μιλήσω, δεν θέλω να μπω σε αυτό το πράγμα γιατί θα αδικήσω και τον εαυτό μου και μπορεί να αδικήσω και άλλους, και δεν θέλω», επισημαίνει.

Διαβάστε επίσης

Περί Αναστάσιος Νέστορας 314 Άρθρα
Γεια σας, είμαι ο Τάσος εκπαιδευτικός πληροφορικής και φίλος των τεχνών γενικότερα. Στο stellasview ασχολούμαι εθελοντικά με το στήσιμο και τη συντήρηση της ιστοσελίδας, ενώ ενίοτε αρθρογραφώ κυρίως εκφέροντας γνώμη για θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.