Η δραματική ταινία «Δύο γυναίκες» σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ3

Το αισθηματικό δράμα εποχής, ρωσικής παραγωγής 2014, «Δύο γυναίκες» (Two women, / Mesyats v derevne), θα παρακολουθήσετε σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ3, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021, στις 22:00.

Στη ρωσική επαρχία της δεκαετίας του 1840, η Ναταλία Πετρόβνα, παντρεμένη με τον μεγαλύτερο αλλά κατά πολύ πλούσιο Αρκάντι, βαριέται τη ζωή της και αποδέχεται το φλερτ του Μιχαήλ Ράκιτιν (Ρέιφ Φάινς), μην αφήνοντας ποτέ αυτό το φλερτ να εξελιχτεί σε δεσμό.

Η άφιξη όμως του νεαρού Αλεξέι Μπελιάεβ, ως δάσκαλου για τον γιο της, τερματίζει τη βαρεμάρα της, κλονίζει τα συναισθήματά της και, παρότι πασχίζει να τα καταπνίξει, η Νατάλια ερωτεύεται τον νεαρό άνδρα. Η Ναταλία τον ερωτεύεται. Το ίδιο και η έφηβη θετή κόρη της η Βέρα.

Για να τη βγάλει εκτός ανταγωνισμού, η Ναταλία κανονίζει γάμο της θετής αδελφής της με έναν γηραιό πλούσιο γείτονα.

Παρεξηγήσεις προκύπτουν όταν ο Αρκάντι αρχίζει να έχει υποψίες, και η φαινομενικά αφοσιωμένη ζωή τους θα μετατραπεί σε έναν σύνθετο ιστό ανεκπλήρωτου έρωτα, ενοχών, λαγνείας και ζήλιας.

Σκηνοθεσία: Βέρα Γκλαγκόλεβα

Παίζουν: Ρέιφ Φάινς, Νικίτα Βολκόφ, Άννα Λεβάνοβα, Άννα Βαρτανιάν, Αλεξαντερ Μπολεβ

Σενάριο: Βέρα Γκλαγκόλεβα, Σβετλάνα Γκρουντοβιτς, Ολγκα Πογκοντινα Κουζμίνα

Διάρκεια: 100’

Δραματική ταινία, ρωσικής παραγωγής 2014, βασισμένη στο έργο του Ιβάν Τουργκιένιεφ «A Month in the Country».

ΕΡΤ3 – Παρασκευή 22/01 στις 22:00

Διαθέσιμο για 14 μέρες στο ERTFLIX.

Διαβάστε επίσης

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Στέλλα Πέρπερα 519 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.