Ορνέλα Λούτη: Ποια είναι η ηθοποιός που εισβάλλει στις «Άγριες Μέλισσες»;

Η Ορνέλα Λούτη είναι το νέο πρόσωπο που θα εισβάλλει στο Διαφάνι και στις «Άγριες Μέλισσες» στον ρόλο της Λέτας, ενός ρόλου – κλειδί για τις εξελίξεις της σειράς τη νέα χρονιά. Ας γνωρίσουμε την ηθοποιό λίγο καλύτερα.

Η Ορνέλα Λούτη είναι η ηθοποιός που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις νέες εξελίξεις της αγαπημένης σειράς του Ant1. Η Λέτα, την οποία θα υποδυθεί, είναι μία γυναίκα που γνωρίζει πολλά για το παρελθόν του Μάνου Βόσκαρη. Θα βοηθήσει η Λέτα την Ελένη στην απόδοση δικαιοσύνης; Θα το μάθουμε σύντομα… Για την ώρα ας γνωρίσουμε την ηθοποιό πίσω από τον ρόλο.

1. Έχει καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη, που είναι και ο αγαπημένος της προορισμός στην Ελλάδα.

2. Το όνομά της αποτελεί έμπνευση του πατέρα της, ο οποίος αποφάσισε να τη βαπτίσει Ορνέλα από τη διάσημη Ιταλίδα ηθοποιό Ορνέλα Μούτι, την οποία θαύμαζε. Μάλιστα, για να μπορέσει να βαπτιστεί με το καθολικό όνομα «Ορνέλα» ο πατέρας της πλήρωσε 5 χιλιάδες δραχμές!

svg%3E
3. Το 2007 αποφοίτησε από την Ανώτερη Δραματική Σχολή Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη, ενώ είναι και πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστήμιου.

4. Η πρώτη της δουλειά στην τηλεόραση ήταν στη «10η εντολή» του Πάνου Κοκκινόπουλου, ο οποίος ήταν και καθηγητής στη δραματική σχολή. Ακολούθησε η συμμετοχή της στα «Μαύρα Μεσάνυχτα», στις «Επτά θανάσιμες πεθερές» και σε άλλα.

5. Στο θέατρο έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις όπως το «Χορεύοντας στο σκοτάδι», «Που είναι η μάνα σου μωρή;», «Τα χρόνια του φιδιού» (Λιπεσάνορες), «Ελευθερώστε τη Θετική Ενέργεια», «Η καλύβα του μπαρμπα-Θωμά» και άλλες.

6. Τελευταία της δουλειά, πριν το κλείσιμο των θεάτρων, ήταν μαζί με τη Μαρία Κίτσου και τη Μαρία Καβογιάννη στο «Τρίτο στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή.

7. Αν δεν ήταν ηθοποιός, θα ήθελε να ήταν χειρουργός.

8. Εκτός από την υποκριτική, αγαπάει και το μπάσκετ. Έχει παίξει για 10 χρόνια στον Πρωτέα Βούλας, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Α2 με το Χαϊδάρι.

9. Αγαπάει πολύ τον χορό, τον αθλητισμό και το βάψιμο.

10. Στην Αθήνα της αρέσει πολύ να κάνει βόλτες στο Γκάζι, στο Θησείο, στου Ψυρρή και τη Γλυφάδα.

Πηγή: https://www.monopoli.gr/

Διαβάστε επίσης

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Στέλλα Πέρπερα 529 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.