Η βραβευμένη Ελευθερία Ντεκώ στην εκπομπή «Συν γυναιξί» με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος συναντά την εθνική μας φωτίστρια και συζητούν, μεταξύ άλλων, για την εμπειρία της από τον φωτισμό της Ακρόπολης, αλλά και για το πώς είναι να μεγαλώνει την κόρη της ως single mother.

«Τι σημαίνει για μένα φως; Κατ’ αρχάς για να το δω, κλείνω τα μάτια μου». Η Ελευθερία Ντεκώ, σχεδιάστρια φωτισμών, βραβευμένη με EMMY για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021, στις 20:00, μιλάει στην εκπομπή της ΕΡΤ2, «Συν γυναιξί», για την επαγγελματική και προσωπική της πορεία, για το φως και το σκοτάδι, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον κλάδο λόγω του φύλου της.

Παράλληλα, η Ελευθερία Ντεκώ εξομολογείται τις βαθιές σκέψεις της στη Νικόλ Αλεξανδροπούλου, η οποία βρίσκεται πίσω από τον φακό.

Σκηνοθεσία-σενάριο-ιδέα: Νικόλ Αλεξανδροπούλου

Παρουσίαση: Γιώργος Πυρπασόπουλος

Αρχισυνταξία: Μελπομένη Μαραγκίδου

Παραγωγή: Libellula Productions

Διαβάστε επίσης

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Στέλλα Πέρπερα 529 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.