Δωρεάν online Ισραηλινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου από την πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα

To Φθινοπωρινό Ισραηλινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου online ξεκινά αυτή την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, με θέμα γυναίκες συγγραφείς της εβραϊκής λογοτεχνίας. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τέσσερις μεγάλες γυναικείες λογοτεχνικές προσωπικότητες που διαμόρφωσαν τη σύγχρονη εβραϊκή λογοτεχνία και άφησαν το στίγμα τους στη σημερινή κοινωνία του Ισραήλ από τον σκηνοθέτη και παραγωγό Yair Qedar.
Καθώς αυτή την εβδομάδα τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, αυτή η θεματική έκδοση ταινιών επιθυμεί να συμβάλει στην επίγνωση του σημαντικού ρόλου των γυναικών στις κοινωνίες μας.
Από αυτή την Παρασκευή, θα πρoβάλλουμε μέσω της σελίδας μας μία ταινία κάθε εβδομάδα. Κάθε ταινία θα είναι διαθέσιμη για 10 ημέρες και ο μέγιστος αριθμός θεάσεων θα είναι 1000.

Οι ταινίες είναι: «Μια απλή γυναίκα. Ζέλντα», «Τα πέντε σπίτια της Λέα Γκόλντμπεργκ», «Λεβαντίνα. Ζακλίν Καχάνοφ» και «Τα επτά μονοπάτια».


Αυτή την εβδομάδα, σας προσκαλούμε να απολαύσετε την ταινία «Μια απλή γυναίκα. Ζέλντα», με θέμα την ποιήτρια Ζέλντα, μια χαμηλώ ν τόνων θρησκευόμενη γυναίκα που δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 53 ετών.

Για να δείτε την ταινία:

1) κάνετε κλικ στον σύνδεσμο: https://vimeo.com/482637636
2) χρησιμοποιήστε τον κωδικό πρόσβασης: greekzelda
Η ταινία είναι διαθέσιμη από σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, ώρα 15:00, έως την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, ώρα 23:59. Η προβολή περιορίζεται σε 1.000 θεάσεις. Από την πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα!

Διαβάστε επίσης

Περί Άκης Χρυσαφίδης 281 Άρθρα
Γεια σας!! Είμαι ο Άκης Χρυσαφίδης και ζω στη Θεσσαλονίκη! Είμαι απόφοιτος Πληροφορικής και Φυσικοθεραπείας! Αγαπώ πολύ το θέατρο όπως και την καλή παρέα.. Καλώς ήρθατε στην καλή παρέα που ονομάζεται #Stellasview!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.