Δείτε online δωρεάν το «13o Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης και Ψυχικής Υγείας ART4MORE»

“Art That Works” – Η Τέχνη στον εργασιακό χώρο

Εκθέσεις Σύγχρονης Τέχνης / Ομιλίες / Παραστάσεις/ Εργαστήρια / Προβολές / Συναυλίες

Το 13o Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης και Ψυχικής Υγείας ART4MORE προσαρμόζεται στις νέες υγειονομικές συνθήκες και έρχεται στις 27, 28 & 29 Νοεμβρίου 2020, από την ΚΣΔΕΟ ΕΔΡΑ www.edra-coop.gr, για πρώτη φορά εξολοκλήρου διαδικτυακά, μέσω της ιστοσελίδας art4more.org και των καναλιών κοινωνικής δικτύωσης του φορέα Facebook, Youtube και της πλατφόρμας Zoom. Συμμετοχή δωρεάν.

To Φεστιβάλ ART4MORE παρουσιάζει για το 2020 ένα πιλοτικό μοντέλο σύνδεσης της Τέχνης με τον Εργασιακό Χώρο και το ανθρώπινο δυναμικό του. Το ART4MORE 2020 επικεντρώνεται στην Ψυχική Υγεία μέσα σε εργασιακά περιβάλλοντα, χρησιμοποιώντας καινοτόμα καλλιτεχνικά μέσα και φόρμες. Η Τέχνη, εδώ, αποτελεί μέθοδο εξερεύνησης και διαχείρισης των ψυχικών προκλήσεων, ως ισχυρός καταλύτης του άγχους και των συγκρουσιακών σχέσεων.

Στο ART4MORE 2020, μορφές θεάτρου, εργαστήρια, εκθέσεις και καλλιτεχνικές φόρμες, εισχωρούν σε έναν χώρο που διακρίνεται για την έλλειψη δημιουργικών διεξόδων και έμπνευσης.

Δείτε αναλυτικά τις θεματικές στο: https://art4more.org/

Παρακολουθείστε διαδικτυακά: https://art4more.org/category/art4more-2020-online-version/

Διαβάστε επίσης

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Άκης Χρυσαφίδης 364 Άρθρα
Γεια σας!! Είμαι ο Άκης Χρυσαφίδης και ζω στη Θεσσαλονίκη! Είμαι απόφοιτος Πληροφορικής και Φυσικοθεραπείας! Αγαπώ πολύ το θέατρο όπως και την καλή παρέα.. Καλώς ήρθατε στην καλή παρέα που ονομάζεται #Stellasview!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.