Νέο τραγούδι του Σπύρου Πανταζόπουλου από την Aratos Music!

Κυκλοφόρησε από την Aratos Music το νέο τραγούδι του Σπύρου Πανταζόπουλου με τον τίτλο «Θέλω κι απόψε να σε δω». Τη μουσική συνέθεσε ο Γιάννης Κριβέρης και τους στίχους έγραψε ο Βασίλης Τσικάρας.

Το «Θέλω κι απόψε να σε δω» προέρχεται από το ακυκλοφόρητο ακόμη cd με τον τίτλο «Μια αγκαλιά χρώματα» το οποίο αποτελεί προϊόν της συνεργασίας των Κριβέρη και Τσικάρα.

Πρόκειται για ένα υπέροχο ζεϊμπέκικο που ήδη θεωρείται ένα από τα καλύτερα στο είδος του την τελευταία διετία.

Θα πρέπει να επισημανθεί πως ο στιχουργός του τραγουδιού είναι ο σκηνοθέτης Βασίλης Τσικάρας, ο οποίος εκτός από τον κινηματογράφο και το θέατρο, άρχισε πλέον να μας απασχολεί και στο χώρο του τραγουδιού.

Μοναδική η σύνθεση του Γιάννη Κριβέρη.

Εξαιρετική ερμηνεία από τον Σπύρο Πανταζόπουλο.

Το video clip σκηνοθέτησε ο Βασίλης Γεωργαντάς.

Συμμετείχε το μοντέλο Αφροδίτη Καββαδά.

Παραγωγή Studio Silver Sound.*

Δείτε το official video clip του δημοφιλούς καλλιτέχνη στο επίσημο κανάλι της Aratos Music στο youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=Me5MoOvp7kI

*

Who is who? Ο Σπύρος Πανταζόπουλος ξεκίνησε το τραγούδι το 1996 στην Πάτρα κι από τότε έκανε πολλές συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα, αλλά η βάση του παρέμενε η Πάτρα και η Αθήνα. Η αγάπη για το τραγούδι τον…ταξίδεψε και στην Αυστραλία, όπου παρουσίασε τη δουλειά του στην ομογένεια. Δισκογραφικά έχει συνεργαστεί με τους Νίκο Τερζή, Πάνο Καπίρη, Σοφία Βόσσου, Δημήτρη Κορδατζή κ.ά..

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Παναγιώτης Τολούδης 55 Άρθρα
Είμαι ο Παναγιώτης, ελεύθερος επαγγελματίας και ασχολούμαι πολλά χρόνια με τα καλλιτεχνικά γιατί τα αγαπώ πολύ και ειδικά ό,τι αφορά τον κινηματογράφο αφού είμαι και συλλέκτης ταινιών. Θα με διαβάζετε μέσα από την πολιτιστική σελίδα stellasview.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.