Ο Ερίκ Καντονά πρωταγωνιστεί στη νέα καταπληκτική γαλλική σειρά «Απάνθρωποι Πόροι» του NETFLIX

Ο Ερίκ Καντονά, τέως άσος της Manchester United και ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, πρωταγωνιστεί στη καθηλωτική γαλλική σειρά «Απάνθρωποι Πόροι» που σαρώνει στο Netflix.

Πλέον είναι διαθέσιμος στο NETFLIX ο πρώτος κύκλος της καταπληκτικής σειράς «Απάνθρωποι Πόροι» με πρωταγωνιστή τον Ερίκ Καντονά.

Η γαλλική σειρά είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του βραβευμένου Πιερ Λεμέτρ «Cadres Noirs» και χωρίς υπερβολή θα λέγαμε πως αποτελεί ό,τι καλύτερο έχουμε δει τελευταία, ενώ πραγματικά δεν κρατιόμαστε για τη συνέχεια. Καταιγιστικοί  ρυθμοί, υπέροχο στόρι τύπου περιπέτεια-θρίλερ, αιχμηρή σκηνοθεσία και καθηλωτικές ερμηνείες.

Το στόρι της σειράς
Ο Αλέν Ντελάμπρ, διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού, ετών 57, είναι άνεργος τα τελευταία έξι χρόνια.  Όταν μια θέση, ανάλογη των προσόντων του, «ανοίγει» επιτέλους, οι υποψήφιοι εργοδότες θα θελήσουν να τον δοκιμάσουν -αυτόν και τους ανταγωνιστές του. Η δοκιμασία περιλαμβάνει μια υποθετική κατάσταση ομηρείας, στην οποία τέσσερα ανώτερα στελέχη της επιχείρησης θα πρέπει να περάσουν από ανάκριση. Σύντομα ο Ντελάμπρ θα διαπιστώσει ότι η υποτιθέμενη δοκιμασία κρύβει από πίσω κάτι άλλο. Όταν τον «συναντάμε» ο Ντελάμπρ μας κοιτάζει κατάματα μέσα από τη φυλακή.

Πρωταγωνιστούν: Ερίκ Καντονά, Σουζάν Κλεμάν, Άλεξ Λουτζ
Prev 1 of 1 Next
Prev 1 of 1 Next

Πρόταση: Νέστορας Αναστάσιος

Διαβάστε επίσης

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Αναστάσιος Νέστορας 247 Άρθρα
Γεια σας, είμαι ο Τάσος εκπαιδευτικός πληροφορικής και φίλος των τεχνών γενικότερα. Στο stellasview ασχολούμαι εθελοντικά με το στήσιμο και τη συντήρηση της ιστοσελίδας, ενώ ενίοτε αρθρογραφώ κυρίως εκφέροντας γνώμη για θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.