«Μέσα στη νύχτα» η νέα ευρωπαϊκή σειρά επιστημονικής φαντασίας του Netflix

Το «Μέσα στη νύχτα» είναι η νέα σειρά 6 επεισοδίων επιστημονικής φαντασίας του Netflix που αρέσει πολύ και μπήκε στο Top 10 με τη μία. 

Πρόκειται για μία γρήγορη ευρωπαϊκή σειρά επιστημονικής φαντασίας που κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο, κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα αμερικάνικα πρότυπα που θα σας ενθουσιάσει.

Μέχρι τώρα είναι διαθέσιμη η πρώτη σεζόν και περιμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον και τη συνέχεια…

Υπόθεση:

Ένας ένοπλος αξιωματικός του ΝΑΤΟ, καταλαμβάνει ένα αεροπλάνο και υποχρεώνει τον πιλότο να πετάει μόνο σε όποιο μέρος του κόσμου δεν βλέπει το φως του ήλιου…εξ ου και ο τίτλος “Μέσα στη νύχτα”. Ένα ανεξήγητο γεγονός, οδηγεί σε θάνατο όποιον αντικρίζει την ανατολή. Τα προβλήματα επιβίωσης είναι πολλά καθώς το αεροπλάνο χρειάζεται συνεχώς ανεφοδιασμό ενώ και οι επιβάτες χρειάζονται τροφή. Τα προβλήματα μεγαλώνουν καθώς τον πιλότο θα πρέπει να βοηθήσει μία αρχάρια πιλότος ελικοπτέρου μιας και ο ίδιος έχει τραυματιστεί και ο συγκυβερνήτης του δεν πρόλαβε να επιβιβαστεί. Στην αρχή υπάρχει μία δυσπιστία προς το πρόσωπο του αεροπειρατή και αντιμετωπίζεται σαν τρελός. Γρήγορα όμως όλοι θα καταλάβουν πως η θεωρία που λέει είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Πρωταγωνιστούν: Πολίν Ετιέν, Λορέν Καπελούτο, Στέφανο Κασέτι

Δημιουργοί: Τζέισον  Τζορτζ

Πρόταση: Νέστορας Αναστάσιος

Διαβάστε επίσης

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Αναστάσιος Νέστορας 247 Άρθρα
Γεια σας, είμαι ο Τάσος εκπαιδευτικός πληροφορικής και φίλος των τεχνών γενικότερα. Στο stellasview ασχολούμαι εθελοντικά με το στήσιμο και τη συντήρηση της ιστοσελίδας, ενώ ενίοτε αρθρογραφώ κυρίως εκφέροντας γνώμη για θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.