Η νέα εφαρμογή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για κινητά και tablet

Ζήστε την εμπειρία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, μάθετε τα τελευταία νέα για τις δράσεις του και ανακαλύψτε δημιουργούς, έργα και στιγμές του παγκόσμιου σινεμά μέσα από τη νέα, λειτουργική εφαρμογή του Φεστιβάλ, ThessFest, η οποία δημιουργήθηκε με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν, περιλαμβάνει δύο γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά) και είναι σχεδιασμένη για κινητά και tablet. Διατίθεται ήδη για συσκευές Android, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και για λειτουργικό iOS.

Η εφαρμογή θα ενημερώνεται διαρκώς με όλες τις νέες δράσεις και το πρόγραμμα του 22ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί online από τις 19 έως τις 28 Μαΐου 2020.

Επίσης, η εφαρμογή έχει όλες τις δράσεις του Festival 2.0, για τις ημέρες που Μένουμε Σπίτι. Παρακολουθούμε online masterclasses, βλέπουμε τις μικρού μήκους ταινίες του πρότζεκτ Χώροι, γνωρίζουμε τις ταινίες νέων ελλήνων σκηνοθετών στο Meet the Future, ενημερωνόμαστε για τις δράσεις για παιδιά και για νέους, διαβάζουμε από τις εκδόσεις του Φεστιβάλ.

Η τελική έκδοση της εφαρμογής θα είναι διαθέσιμη τον Νοέμβριο και θα περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: στοιχεία για τις ταινίες, το πρόγραμμα προβολών, τις εκδηλώσεις, καθώς και χρηστικές πληροφορίες, νέα και ενημερώσεις.

Μέσα από την εφαρμογή θα μπορείτε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, αλλά και για την πλούσια ετήσια δραστηριότητα του πολιτιστικού οργανισμού που περιλαμβάνει προβολές, συζητήσεις, αφιερώματα και εκπαιδευτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε, επίσης, για τις εκδηλώσεις του Μουσείου Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και της Ταινιοθήκης Θεσσαλονίκης που ανήκει στο Φεστιβάλ.

https://on.tiff.gr/android

Μείνετε συντονισμένοι στα online κανάλια του Φεστιβάλ:

Website: www.filmfestival.gr

Ψηφιακό αρχείο: www.myfestival.gr

Facebook Page: facebook.com/filmfestival.gr/

Agora / English Page: facebook.com/AgoraTIFF

Youtube Channel: youtube.com/user/filmfestivalgr

Instagram: instagram.com/filmfestivalgr/

Διαβάστε επίσης

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Παναγιώτης Τολούδης 55 Άρθρα
Είμαι ο Παναγιώτης, ελεύθερος επαγγελματίας και ασχολούμαι πολλά χρόνια με τα καλλιτεχνικά γιατί τα αγαπώ πολύ και ειδικά ό,τι αφορά τον κινηματογράφο αφού είμαι και συλλέκτης ταινιών. Θα με διαβάζετε μέσα από την πολιτιστική σελίδα stellasview.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.