Διαδικτυακό δώρο από τους Radiohead εν μέσω καραντίνας στο YouTube

Οι Radiohead ανακοίνωσαν ότι θα αρχίσουν να στριμάρουν κάθε εβδομάδα, φιλμ από συναυλίες τους στο κανάλι τους YouTube, αρχίζοντας από σήμερα, από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή (ώρα Ελλάδας) μέσω της ανοιχτής πλατφόρμας τους που ξεκίνησαν τον περασμένο Ιανουάριο όπου διαθέτουν αρχειακό υλικό για το κοινό τους.

Ανακοινώνοντας τα συναρπαστικά νέα με ανάρτηση στο Instagram, το αγγλικό πενταμελές συγκρότημα αποκάλυψε ότι θα είναι διαθέσιμη μία συναυλία τους κάθε εβδομάδα μέχρι να αρθούν τα μέτρα για την πανδημία του κορονοϊού ή μέχρι να εξαντληθεί το υλικό.

Η συναυλία με την οποία κάνουν πρεμιέρα χρονολογείται από τον Οκτώβριο του 2000 και δόθηκε στο Δουβλίνο, στο Punchestown Racecourse μόλις μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του Kid A.

Στη συναυλία ερμήνευσαν κομμάτια από το άλμπουμ όπως “The National Hymn”, “Optimistic” και “Motion Picture Soundtrack”.

Το συγκρότημα έχει ήδη μια πολύ πλούσια δημόσια βιβλιοθήκη διαθέσιμη στο διαδίκτυο. Διαθέτει φωτογραφίες από τα παρασκήνια, ζωντανές εμφανίσεις, ηχογραφήσεις.

Καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού δεν μπορούν να παρουσιάσουν τη νέα τους μουσική στους θαυμαστές τους και καταφεύγουν σε ψηφιακές πλατφόρμες για να διατηρήσουν την επαφή με το κοινό.

Έτσι δικτυωνόμαστε απόψε στο κανάλι τους για να δούμε το live στο Δουβλίνο –εδώ.

Πηγή  koutipandoras.gr

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Παναγιώτης Τολούδης 34 Άρθρα
Είμαι ο Παναγιώτης, ελεύθερος επαγγελματίας και ασχολούμαι πολλά χρόνια με τα καλλιτεχνικά γιατί τα αγαπώ πολύ και ειδικά ό,τι αφορά τον κινηματογράφο αφού είμαι και συλλέκτης ταινιών. Θα με διαβάζετε μέσα από την πολιτιστική σελίδα stellasview.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.