Παρακολουθήστε online το 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου

Το 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου ξεκινά από τις 15 Νοεμβρίου έως τις 22 Νοεμβρίου με 126 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλου μήκους σε διάφορες κατηγορίες από πέντε ηπείρους. Το Φεστιβάλ υπογραμμίζει την κρίση της κλιματικής αλλαγής και ταινίες από γυναίκες που αποτελούν το ήμισυ της επιλογής των ταινιών του προγράμματος.

Εκτός από τις ζωντανές και διαδικτυακές προβολές θα διεξαχθούν συζητήσεις και συναντήσεις δικτύωσης στη νέα διαδικτυακή σειρά “Inspire-TV® #LiveTalks” με τους συμμετέχοντες σκηνοθέτες και διεθνούς κύρους επαγγελματίες από το χώρο των τεχνών μέσω της πλατφόρμας Inspire-TV.

Το πρόγραμμα προβολής των ταινιών σε κινηματογράφο στην Λευκωσία στη Κύπρο θα ανακοινωθεί μέχρι τις 13 Νοεμβρίου ανάλογα με τους περιορισμούς για τον Covid-19 εκείνη τη στιγμή.

Το διαδικτυακό φεστιβάλ CYIFF 2020 θα διαρκέσει οκτώ ημέρες. Μπορείτε να αγοράσετε ένα εισιτήριο για τις πρώτες τέσσερις μέρες του Φεστιβάλ (15-18/11/2020) και ένα ξεχωριστό εισιτήριο για τις τελευταίες τέσσερις μέρες του Φεστιβάλ (19-22/11/2020). Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα εισιτήριο για ολόκληρο το διαδικτυακό φεστιβάλ CYIFF 2020.

Τα εισιτήρια πωλούνται εδώ για το πρόγραμμα CYIFF 2020 Online.

15ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου
The Best of the First!

Ο τρόπος ζωής μας έχει αλλάξει δραστικά λόγω του ιού COVID-19 και της έκκλησης για κοινωνική αποστασιοποίηση το 2020. Αυτές οι αλλαγές έχουν προκαλέσει καλλιτέχνες, κινηματογραφιστές, πολιτιστικούς χώρους και τα φεστιβάλ. Το 2020 το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου αποδέχεται τις προκλήσεις της εποχής και συνεργάζεται με την πλατφόρμα Inspire-TV® για να προσφέρει μια μεγάλη οθόνη για την ανθρωπότητα, ένα φιλόξενο ‘σπίτι’ για τους ανεξάρτητους καλλιτέχνες και κινηματογραφιστές και μια κοινότητα για ένα επιλεκτικό και απαιτητικό κοινό.

Με τα χρόνια είχαμε το προνόμιο να συνεργαστούμε με εκατοντάδες καλλιτέχνες και σκηνοθέτες που έχουν πει υπέροχες ιστορίες. Πολλοί έχουν κάνει νέες μικρού ή/και μεγάλου μήκους ταινίες σε διαφορετικά είδη. Οι οργανωτές του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου κάνουν τη διαφορά ξανά στον κινηματογραφικό κόσμο και προσφέρουν σε όλες τις επιλεγμένες και βραβευμένες ταινίες ανεξάρτητων σκηνοθετών στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου από το 2006 να εισέλθουν δωρεάν στην Inspire-TV®, πλατφόρμα διεθνούς διανομής και προώθησης έργων καλλιτεχνών.

Η 15η έκδοση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου είναι Υπό την Αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας και θα πραγματοποιηθεί με εφαρμογή στο μέγιστο του πρωτοκόλλου ασφαλείας για το COVID-19.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.cyiff.eu  ή επικοινωνήστε με την κα Πέτρα Τερζή στα τηλέφωνα +357-99798112 και +30-6972080441 και στο email cyiff2020@gmail.com

Διαβάστε επίσης

Περί Άκης Χρυσαφίδης 219 Άρθρα
Γεια σας!! Είμαι ο Άκης Χρυσαφίδης και ζω στη Θεσσαλονίκη! Είμαι απόφοιτος Πληροφορικής και Φυσικοθεραπείας! Αγαπώ πολύ το θέατρο όπως και την καλή παρέα.. Καλώς ήρθατε στην καλή παρέα που ονομάζεται #Stellasview!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.