Παρακολουθήστε online το «Athens Jewelry Week 2020»

Το ετήσιο φεστιβάλ Athens Jewelry Week 2020, ένας χώρος συνάντησης και αλληλεπίδρασης μεταξύ καλλιτεχνών από τον χώρο του σύγχρονου κοσμήματος και κοινού, πραγματοποιείται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, από τις 10 έως τις 15 Νοεμβρίου, αυτή τη φορά διαδικτυακά μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα της διοργάνωσης. Στόχος η παρουσίαση των τάσεων και της πλούσιας ποικιλίας του σύγχρονου κοσμήματος στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο φετινό πρόγραμμα των online καλλιτεχνικών εκδηλώσεων περιλαμβάνονται ομαδικές και ατομικές εκθέσεις που παρουσιάζεται το έργο Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, performances, διαλέξεις και σεμινάρια. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί και τελετή απονομής βραβείων από διεθνείς οργανισμούς και Ινστιτούτα.

*Για το αναλυτικό πρόγραμμα των online εκδηλώσεων του Athens Jewelry Week 2020, καθώς και για άλλες πληροφορίες δείτε εδώ.

Διαβάστε επίσης

Περί Άκης Χρυσαφίδης 219 Άρθρα
Γεια σας!! Είμαι ο Άκης Χρυσαφίδης και ζω στη Θεσσαλονίκη! Είμαι απόφοιτος Πληροφορικής και Φυσικοθεραπείας! Αγαπώ πολύ το θέατρο όπως και την καλή παρέα.. Καλώς ήρθατε στην καλή παρέα που ονομάζεται #Stellasview!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.