Η σειρά «Έτερος εγώ – Χαμένες Ψυχές» του Σωτήρη Τσαφούλια έρχεται στον STAR

Ο 1ος κύκλος της σειράς (8 επεισόδια) αστυνομικού μυστηρίου-θρίλερ «Έτερος εγώ – Χαμένες Ψυχές» του Σωτήρη Τσαφούλια, παραγωγή της Cosmote TV έρχεται στον τηλεοπτικό σταθμό STAR.

Κεντρικός ήρωας της σειράς είναι ο εκκεντρικός καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης), ο οποίος καλείται από τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να βρει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε μία αλληλουχία δολοφονιών, να αποκρυπτογραφήσει τη σημασία των συμβόλων του Θησέα και να βοηθήσει την αστυνομία να εντοπίσει τον κατά συρροή δολοφόνο.

Από την πλευρά των αρχών, την υπόθεση αναλαμβάνει ο προϊστάμενος του τμήματος ανθρωποκτονιών Απόστολος Μπαρασόπουλος (Μάνος Βακούσης) και ο αστυνόμος Παντελής Σκλαβής (Πέτρος Λαγούτης). Στον ρόλο του ψυχιάτρου Φίλιππου Λαζαρίδη και Διευθυντή της Πρότυπης Ψυχιατρικής Κλινικής, συναντάμε τον Άκη Σακελλαρίου, ενώ η Βίκυ Παπαδοπούλου υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, που καλύπτει την υπόθεση.

Στη σειρά συμμετέχουν, επίσης, οι ηθοποιοί: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασίλης Ρίσβας, Κατερίνα Διδασκάλου και Σπύρος Παπαδόπουλος.

Η σειρά «Έτερος Εγώ» βασίζεται στην ομότιτλη κινηματογραφική αστυνομική ταινία θρίλερ που γυρίστηκε το 2016 και ο Σωτήρης Τσαφούλιας έχει ήδη ξεκινήσει τη συγγραφή των επεισοδίων του 2ου κύκλου για λογαριασμό της Cosmote TV.

Διαβάστε επίσης

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΤΟΥ STELLASVIEW

Περί Αναστάσιος Νέστορας 103 Άρθρα
Γεια σας, είμαι ο Τάσος εκπαιδευτικός πληροφορικής και φίλος των τεχνών γενικότερα. Στο stellasview ασχολούμαι εθελοντικά με το στήσιμο και τη συντήρηση της ιστοσελίδας, ενώ ενίοτε αρθρογραφώ κυρίως εκφέροντας γνώμη για θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.