«Βερσαλλίες», μία σειρά εποχής για τον «Βασιλιά Ήλιο» έρχεται στον ALPHA

Βερσαλλίες, μία σειρά εποχής του Netflix για τον Βασιλιά Λουδοβίκο ΙΔ’ της Γαλλίας και το πολυτελές ανάκτορό του, που δεν πρέπει να χάσετε!

Ο πρώτος κύκλος της σειράς θα προβληθεί επίσης και από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA

Ο Βασιλιάς Λουδοβίκος ΙΔ‘ (14ος) της Γαλλίας, γνωστός και ως «Βασιλιάς Ήλιος», χτίζει ένα πολυτελές ανάκτορο, που θα γίνει πεδίο μάχης για τον έρωτα και την πολιτική και χρυσό κλουβί για τους ευγενείς. Ένα παλάτι που σκοπό έχει να καταπλήξει τους πάντες και να γίνει η άξια οικία του Βασιλιά που λατρευόταν ως Ήλιος!

Η σειρά ασχολείται με τη ζωή του Λουδοβίκου ΙΔ’, ο οποίος στέφθηκε βασιλιάς της Γαλλίας το 1643 ενώ ήταν 4 χρονών και αποφάσισε το 1667 να μεταφέρει τα βασιλικά ανάκτορα από το Παρίσι στις Βερσαλλίες, εγκαταλείποντας το παλάτι του στο Λούβρο. Η απόφαση του αυτή πυροδότησε φοβερές αντιδράσεις στους ευγενείς της χώρας, στην κυβέρνηση και στην αυλή του, προκαλώντας αστείρευτες δολοπλοκίες και ίντριγκες.

Πρόκειται για μία ακριβή παραγωγή με λαμπερούς και πανέμορφους ηθοποιούς, βασισμένη σε πραγματικά ιστορικά γεγονότα, εμπλουτισμένα όμως με την απαραίτητη δόση μυθοπλασίας και ίντριγκας!

Πρωταγωνιστούν: Τζορτζ Μπλάγκντεν, Αλεξάντερ Βλάχος, Τάι Ράνιαν

Δημιουργοί: Σάιμον Μίρεν, Ντέιβιντ Γουόλστενκροφτ

Διαβάστε επίσης

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΤΟΥ STELLASVIEW

Περί Αναστάσιος Νέστορας 103 Άρθρα
Γεια σας, είμαι ο Τάσος εκπαιδευτικός πληροφορικής και φίλος των τεχνών γενικότερα. Στο stellasview ασχολούμαι εθελοντικά με το στήσιμο και τη συντήρηση της ιστοσελίδας, ενώ ενίοτε αρθρογραφώ κυρίως εκφέροντας γνώμη για θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.