Κριτική Σειράς Ragnarok του Netflix

Κριτική Σειράς Ragnarok

Θεοί και Γίγαντες στο Netflix

Περίληψη: 

Επιστρέφοντας στη γενέτειρα της οικογένειάς του, ο έφηβος Μάγκνε ανακαλύπτει τις παράξενες νέες δυνάμεις του. Όμως, η φυσική ομορφιά του χωριού κρύβει σκοτεινά μυστικά.

Πρωταγωνιστούν: 
David Stakston, Jonas Strand Gravli, Herman Tømmeraas
Βαθμολογία: 7/10
   Το “Ragnarok” είναι μία εφηβική σειρά που διαδραματίζεται σε μια μικρή πόλη της Νορβηγίας, την Έντα, και βασίζεται στη νορβηγική μυθολογία. Ο νεαρός Μάγκνε επιστρέφει με τη μητέρα του και τον αδερφό του σε αυτήν την μικρή πόλη και σύντομα καταλαβαίνει ότι κάτι του συμβαίνει. Παρατηρεί ότι έχει αποκτήσει κάποιες δυνατότητες, που είναι αδύνατον να τις έχει κάποιος άνθρωπος.
   Η πλοκή έχει ενδιαφέρον και χτίζεται σταδιακά από επεισόδιο σε επεισόδιο, χωρίς βιασύνη. Είναι μία σειρά που μπορείς να δεις πολύ γρήγορα, παρά το γεγονός ότι οι εξελίξεις δεν τρέχουν, καθώς αποτελείται μόλις από 6 επεισόδια και το τέλος του καθενός από αυτά δημιουργεί μία αίσθηση προσμονής και αγωνίας για το επόμενο. Οι όμορφες σκηνές που απεικονίζουν το μαγευτικό τοπίο της Νορβηγίας είναι ένα ακόμη από τα θετικά στοιχεία της σειράς, όπως επίσης και το ότι προβάλλει θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος. Κάτι που ίσως λείπει είναι οι σκηνές δράσης, όπως για παράδειγμα αυτή που βλέπουμε στο τέλος του τελευταίου επεισοδίου.
   Ο Μάγκνε, ως κεντρικός ήρωας, γίνεται αμέσως συμπαθής στον θεατή, παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι θα τον χαρακτήριζαν ως “παράξενο”. Στο σύνολό τους οι χαρακτήρες είναι καλοστημένοι και στο τέλος μπορείς να σχηματίσεις μία άποψη γι’ αυτούς, χωρίς να περνάει κανείς αδιάφορος.
   Γενικά, το “Ράγκναροκ” είναι μία καλογυρισμένη σειρά που αξίζει να την παρακολουθήσετε. Αν σας αρέσει η μυθολογία είναι μία καλή επιλογή για εσάς.

Κριτική: Γεωργία Παπαδοπούλου

Πηγή: https://ekritikimas.blogspot.com/2020/02/ragnarok.html?spref=tw

Διαβάστε επίσης

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΤΟΥ STELLASVIEW

Περί Στέλλα Πέρπερα 773 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.