Γεωργία Συλλαίου Live “Cabaret Berlin” στη Ζώγια 

Γεωργία Συλλαίου Live “Cabaret Berlin”
Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 21.30
@Ζώγια 
Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου η Ζώγια υποδέχεται την Γεωργία Συλλαίου για μια βραδιά υπό τον τίτλο “Cabaret Berlin“. Μαζί της ο Στέργιος Βαλιούλης.
Τo “Cabaret Berlin” είναι μία δραματοποιημένη μουσική παράσταση που ξεκινά από τα αλησμόνητα τραγούδια της Mάρλεν Ντήτριχ, τις συνθέσεις των Κούρτ Βάιλ και Φρήντριχ Χολλέντερ, αλλά και άλλων γνωστών συνθετών της εποχής του Μεσοπολέμου. Η αναπαράσταση αυτής της εποχής τείνει να γίνει η σημερινή πραγματικότητα της αβεβαιότητας, του ανθρώπινου φόβου απέναντι σε ένα κόσμο σκοτεινό και απειλητικό. Ο άνθρωπος αναζητά τη μοιραία ψευδαίσθηση μέσα στον ερωτισμό της νύχτας και στα εφήμερα παιχνίδια με τον όμορφα καμουφλαρισμένο κίνδυνο.
Τα σπασμένα όνειρα της Μάριαν Φαίηθφουλ, oι μουσικές πινελιές του Ντιούκ Έλλινγκτον, οι μελωδίες του Αρμάντο Τροβαγιόλι και του Τσάρλι Τσάπλιν, η συγκλονιστική ποιητική του Tόμ Γουέητς, και οι μπαλάντες του Λέοναρντ Κοέν, δημιουργούν μία παράσταση που διατρέχει μια εποχή διαχρονική με συνδετικό ρόλο τον λόγο των Ιβάν Γκόλ , Χαίλντερλιν και τις ποιητικές παρεμβάσεις της Γεωργίας Συλλαίου.
Η μουσική παράσταση Cabaret Berlin έχει παρουσιαστεί στο παρελθόν, πάντα με μεγάλη επιτυχία. Στη Ζώγια, η Γεωργία Συλλαίου και ο Στέργιος Βαλιούλης επανέρχονται με μια ανανεωμένη εκδοχή της, απρόοπτες επιλογές και τολμηρές παρεμβάσεις.
Ιnfo:
Γεωργία Συλλαίου Live – “Cabaret Berlin”
Μαζί της ο Στέργιος Βαλιούλης
Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 8 ευρώ
Ελάχιστη κατανάλωση κατ’ άτομο 5€
Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις: 2310 243.459
«Ζώγια» / Βιβλίο, τσάι και συμπάθεια
Αλ.Σβώλου 54

Διαβάστε επίσης

Περί Αγγελική Κερπιτσοπούλου 253 Άρθρα
Ονομάζομαι Αγγελική Κερπιτσοπούλου γεννήθηκα και ζω στη Θεσσαλονίκη. Είμαι Θεωρητικός της τέχνης και των Νέων Μέσων και Ψηφιακής Κουλτούρας. Κύρια ενδιαφέροντα των ερευνητικών μου εργασιών είναι η αναζήτηση του είναι του κάθε πράγματος ή έννοιας, καθώς και η κοινωνική αλλαγή τόσο μέσα από την τέχνη όσο και από τα νέα μέσα. Στον ελεύθερο μου χρόνο τρέχω τις σελίδες Art Beyond Critique, ενώ παράλληλα είμαι συντάκτρια της πολιτιστικής ιστοσελίδας www.stellasview.gr.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.