Η HAIR PLUS ACADEMY ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Η HAIRP PLUS ACADEMY Θεσσαλονίκης σχολή κομμωτικής, μακιγιάζ, ονυχοπλαστικής, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την ευαισθητοποίησή της προς τις κοινωνικές ομάδες που πραγματικά χρειάζονται στήριξη.

Γνωρίζοντας τι σημαίνει μακροχρόνιος αγώνας για την επίλυση του δημογραφικού προβλήματος αλλά και την ανάγκη των ανθρώπων για μια μεγάλη οικογενειακή αγκαλιά , πήραμε την απόφαση να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτών των ανθρώπων και να διευκολύνουμε  τη ζωή τους ,με τον τρόπο που γνωρίζουμε, κατέχουμε και μας καταξίωσε. Την κομμωτική.

Προσφέρουμε δωρεάν περιποίηση μαλλιών , χτένισμα και κούρεμα σε όλους τους πολυτέκνους ( άντρα, γυναίκα και παιδιά) με την επίδειξη του πάσο ή του βιβλιαρίου τους.

 

Τρίτη και Πέμπτη 15:00 – 19:00 άντρες

Τετάρτη και Παρασκευή 15:00 – 19:00 γυναίκες

 

Κλείστε τηλεφωνικά το ραντεβού σας στα τηλέφωνα 2310 666164

 

HAIRPLUS ACADEMY

ΣΧΟΛΗ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΟΝΥΧΟΠΛΠΑΣΤΙΚΗΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εγνατίας 45 , 2ος όροφος

ΤΗΛ: 2310666164

 

Διαβάστε επίσης

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΤΟΥ STELLASVIEW

Περί Στέλλα Πέρπερα 727 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #stellasview #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.