Φωτογραφική Λέσχη “Out of Focus” έκθεση “Φωτογραφία δρόμου”

Τα μέλη της Φωτογραφικής Λέσχης “Out of Focus” παρουσιάζουν την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Φωτογραφία δρόμου”, η οποία εγκαινιάζεται την Πέμπτη 23/1/2020 και ώρα 20:00 τον εκθεσιακό χώρο της Λέσχης.

Η συγκεκριμένη έκθεση είναι η τρίτη της φετινής φωτογραφικής σεζόν και εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των προγραμματισμένων εκθέσεων της Out of Focus. Οι συμμετέχοντες προσπαθούν να ανακαλύψουν τρόπους για να συνδεθούν με τους ανθρώπους της καθημερινότητας, να επικοινωνήσουν και να απαθανατίσουν ένα στιγμιότυπο, που απλά αναπαριστά ένα κομμάτι της πραγματικότητας ή της δικής τους πραγματικότητας.

Η έκθεση φωτογραφίας θα είναι ανοιχτή στο κοινό έως την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020.

Συμμετέχουν: Δανάη Ασλανίδου, Κυριάκος Γκογκόπουλος, Δημήτρης Δεσποινούδης, Φώτης Καρακάσης, Γιούρι Καρυοφύλλης, Κώστας Κίτσος, Θάνος Κοκκίνης, Αργυρώ Κούκου, Γιώτα Κυρατζάκου, Δημήτρης Μεταξάς, Φωτεινή Μιχαλέου, Γρηγόρης Πανταζής, Σωτήρης Παπαγεωργίου, Χριστίνα Παπαϊωάννου, Τάσος Παπάς, Χρύσα Προύσαλη, Γιώργος Σαμαρτζής, Απόστολος Σιμόπουλος, Ελένη Σουλτανίδου, Γιώργος Στοΐδης, Αργύρης Τσαγκαλίδης, Θανάσης Τσιλιγγούδης, Γιώργος Τσιλιγκιρίδης, Πάρης Τσιλικάκης, Θάνος Χαρίσης

 

ΛΕΣΧΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ “OUT OF FOCUS”
ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:00 – 21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 12:00 – 14:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 12:00 – 14:00

23 Ιανουαρίου 2020 – 28 Ιανουαρίου 2020

 Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Διαβάστε επίσης

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΤΟΥ STELLASVIEW

Περί Αγγελική Κερπιτσοπούλου 253 Άρθρα
Ονομάζομαι Αγγελική Κερπιτσοπούλου γεννήθηκα και ζω στη Θεσσαλονίκη. Είμαι Θεωρητικός της τέχνης και των Νέων Μέσων και Ψηφιακής Κουλτούρας. Κύρια ενδιαφέροντα των ερευνητικών μου εργασιών είναι η αναζήτηση του είναι του κάθε πράγματος ή έννοιας, καθώς και η κοινωνική αλλαγή τόσο μέσα από την τέχνη όσο και από τα νέα μέσα. Στον ελεύθερο μου χρόνο τρέχω τις σελίδες Art Beyond Critique, ενώ παράλληλα είμαι συντάκτρια της πολιτιστικής ιστοσελίδας www.stellasview.gr.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.