Ο Niko J. Kallianiotis στη Θεσσαλονίκη

Τη Δευτέρα 16 του Δεκέμβρη ο Niko J. Kallianiotis στη Θεσσαλονίκη.

Το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας την προσπάθειά του για να κατανοήσουμε ποια είναι η φωτογραφία σήμερα, τι την απασχολεί, τι και πως φωτογραφίζει, προτείνει στους φωτογράφους της Θεσσαλονίκης, τους πάσης φύσεως δημιουργούς και το φιλότεχνο κοινό, την επαφή με ένα δημιουργό εξ Αμερικής (ΗΠΑ) και το έργο του.

Τη Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου, στις 20.00, φιλοξενούμενός θα είναι ο Νίκος Γ. Καλλιανιώτης, φωτογράφος και καθηγητής φωτογραφίας.

Θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να μας μιλήσει για την φωτογραφία, γενικώς, αλλά και κυρίως αυτό, το πως την αντιλαμβάνεται και την ασκεί ο ίδιος.

 

CAFE BAZAAR
Παπαμάρκου 34-36 Τηλέφωνο: 2310241817
16 Δεκεμβρίου 2019

20:00

 Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη, υπάρχει χρέωση στην κατανάλωση.

Διαβάστε επίσης

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΤΟΥ STELLASVIEW

Περί Αγγελική Κερπιτσοπούλου 253 Άρθρα
Ονομάζομαι Αγγελική Κερπιτσοπούλου γεννήθηκα και ζω στη Θεσσαλονίκη. Είμαι Θεωρητικός της τέχνης και των Νέων Μέσων και Ψηφιακής Κουλτούρας. Κύρια ενδιαφέροντα των ερευνητικών μου εργασιών είναι η αναζήτηση του είναι του κάθε πράγματος ή έννοιας, καθώς και η κοινωνική αλλαγή τόσο μέσα από την τέχνη όσο και από τα νέα μέσα. Στον ελεύθερο μου χρόνο τρέχω τις σελίδες Art Beyond Critique, ενώ παράλληλα είμαι συντάκτρια της πολιτιστικής ιστοσελίδας www.stellasview.gr.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.