Φτιάξε το δικό σου Scotch whisky στο BLOCK 33!

CHIVAS THE BLEND

Θα ήθελες να φτιάξεις το δικό σου Scotch whisky;

Σε περιμένουμε στις 5 και 6 Δεκεμβρίου στις 20.00 στο BLOCK 33!

Δύο βραδιές αφιερωμένες στην τέχνη του blending, για whisky lovers και όχι μόνο, με πολλές εκπλήξεις!

Το Chivas – The Blend έρχεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και σου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσεις σε βάθος το Scotch whisky και να δημιουργήσεις ένα blend με τη δική σου υπογραφή!

Tasting & blending session

Έλα να μάθεις τα πάντα για το Scotch whisky και να μυηθείς στα μυστικά του blending! Δοκίμασε την οικογένεια του Chivas Regal (Chivas 12 Ετών, Chivas Extra, Chivas 18 Ετών) και ανακάλυψε τις γευστικές διαφορές ανάμεσα στο grain whisky και σε 4 διαφορετικά malt whiskies!

Στο τέλος, γίνε εσύ ο Master Blender και δημιούργησε το δικό σου blended Scotch whisky.

The Ultimate Blend: Chivas Regal Ultis

Έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις το πρώτο blended malt Scotch whisky του Oίκου Chivas. Το Chivas Ultis αποτελεί ένα blend από 5 διαφορετικά single malts από 5 αποστακτήρια του Speyside.  Ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο blend,  που εκφράζει τον πραγματικό χαρακτήρα του Chivas Regal.

Chivas drinks and cocktails by famous, local bars

Οι bartenders αγαπημένων bar της Θεσσαλονίκης θα ετοιμάσουν Chivas drinks καθώς και ιδιαίτερα Chivas cocktails, φτιαγμένα ειδικά για τις 2 βραδιές του Chivas The Blend.

Στις 5/12 θα είναι μαζί μας το ΟΛΥΜΠΙΟΝ και στις 6/12 το Vogatsikou 3!

 

Σημειώσεις:

Η εκδήλωση απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών 

Αποκλειστική διάθεση εισιτηρίων από το Viva.gr

Περιορισμένος αριθμός θέσεων!

Διαβάστε επίσης

Περί Στέλλα Πέρπερα 799 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.