Παρουσίαση βιβλίου «Χάσαμε τον δρόμο για τα Σφακιά» των εκδόσεων Πηγή

Οι Εκδόσεις Πηγή και οι συγγραφείς Κατερίνα Φασέγγα και Αλέξανδρος Πρόφκα σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του ερωτικού μυθιστορήματος: «Χάσαμε τον δρόμο για τα Σφακιά» την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 19:00 στο Cafe Thea/tro (Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 2Α)

Για το βιβλίο, εκτός από τη συγγραφέα θα μιλήσει η δημοσιογράφος Στελίνα Μαργαριτίδου.

«Χάσαμε τον δρόμο για τα Σφακιά»
Η Σόφη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Staten Island της Αμερικής. Μετά από μια ερωτική απογοήτευση, επιλέγει εκείνο το καλοκαίρι να κάνει διακοπές στην Κρήτη. Η γνωριμία της με τον Νίκο, έναν όμορφο άντρα από την Ανώπολη, αλλάζει ριζικά τη ζωή της. Εγκαθίσταται μόνιμα στο νησί για να ζήσει τον έρωτά της που πίστευε ότι θα διαρκούσε για πάντα. Πολύ σύντομα όμως αρχίζει να νιώθει διαφορετικά. Η πλήξη, η ρουτίνα και γενικά ο άγνωστος μέχρι τότε κόσμος της ελληνικής επαρχίας δυσκολεύουν την προσαρμογή της.

Ο Σήφης, ο δάσκαλος του χωριού, επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στη γενέτειρά του. Ένα τρυφερό συναίσθημα αναπτύσσεται ανάμεσα σε κείνον και τη Σόφη που γρήγορα εξελίσσεται σε ερωτική σχέση.

Τα γεγονότα που ακολουθούν είναι δραματικά.

Το εγκληματικό παρελθόν ζητά να πάρει εκδίκηση. Μπροστά στον κώδικα της τιμής, μερικές φορές η ζωή δεν έχει καμία αξία. Η παλιά ντροπή ξεπλύθηκε με μια σφαίρα στην καρδιά. Η νεαρή κοπέλα έναν δρόμο έχει πλέον να ακολουθήσει.

Εκείνον της επιστροφής…

Σελίδες: 358

Εκδοτικός οίκος: Εκδόσεις Πηγή

ISBN: 978-960-626-168-8

Βιογραφικά Συγγραφέων

Η Κατερίνα Φασέγγα γεννήθηκε στη Λάρισα. Σπούδασε Ψυχολογία και ασχολείται με τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.
Από το 2017 κάνει εισηγήσεις πάνω σε θέματα αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» .
Είναι μητέρα δύο παιδιών.
Έχει γράψει άλλα δύο βιβλία.

Ο Αλέξανδρος Πρόφκα γεννήθηκε στο Μαρίνεζ της Αλβανίας. Από το 1991 ζει στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον χώρο της εστίασης.
Έχει γράψει το βιβλίο «Χωρίς Αποσκευές» στο οποίο περιγράφει το οδοιπορικό της ζωής του και τη μετοίκηση του στην Ελλάδα.
Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Διαβάστε επίσης

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΤΟΥ STELLASVIEW

Περί Στέλλα Πέρπερα 728 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #stellasview #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.