Το πιο εναλλακτικό και διαφορετικό φεστιβάλ της πόλης έρχεται στο WE

Festival of Alternative Salonika’s Initiatives,το Φεστιβάλ που υποδέχεται όλους τους νέους /εες της Θεσσαλονίκης!

Ψάχνετε κάτι διαφορετικό; Βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια; Θέλετε να γεμίσετε με δημιουργικό τρόπο το χρόνο σας; Ψάχνετε την FASI σας anyway; Το πιο εναλλακτικό και διαφορετικό φεστιβάλ της πόλης έρχεται την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στο WE!

SPECIAL GUEST BANDS!

Οι BAiLDSA και οι Bailemos θα είναι εκεί με μπόλικη βαλκανική μουσική, διασκευές τραγουδιών και κέφι για να υποδεχτούμε όλοι μαζί τους νέους της Θεσσαλονίκης!

Γνωρίστε φορείς της πόλης, μάθετε για τον εθελοντισμό και τα δημιουργικά εργαστήρια που πραγματοποιούνται, προωθήστε τις δικές σου δημιουργικές δραστηριότητες, χόρεψτε, παίξτε, διασκεδάστε και προετοιμαστείτε για την χρονιά που έρχεται.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν επίσης παιχνίδια, διαγωνισμοί, δωρεάν εργαστήρια και πολλές ακόμα εκπλήξεις και δώρα  από τις 15:00 μέχρι και αργά το βράδυ!

Η δράση συγχρηματοδοτείται και υποστηρίζεται από το πρόγραμμα Erasmus+ και την εθνική μονάδα ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

United Societies of Balkans InfinityGreece.Com Praksis, Ulysses ArtisticUnion, Αντιγόνη-Κέντρο Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης Antigone, Εργαστήρι Χωρίς Σύνορα ΚοινΣΕπ, Σχεδία στην πόλη. Erasmus+ Youth Greece

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ για ΟΛΟΥΣ

Διαβάστε επίσης

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΤΟΥ STELLASVIEW

Περί Μαρία Λαμπριανίδου 61 Άρθρα
Με λένε Μαρία και Mου αρέσει η αίσθηση που μου αφήνει μία αφήγηση είτε πρόκειται για μία ταινία, ένα θεατρικό δρώμενο ή ένα παραμύθι. Νιώθω να μεταφέρομαι σε άλλους κόσμους και χάνομαι μέσα σ’ αυτούς όταν βλέπω μία φωτογραφία, χαζεύω ένα κολάζ ή έναν πίνακα. Με μαγεύουν ήχοι και λέξεις που γίνονται μουσικές, ποίηση. Πιστεύω πως η τέχνη μπορεί να μου χαρίζει ζωές. Συντάκτρια και φωτογράφος της πολιτιστικής ιστοσελίδας www.stellasview.gr.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.