Εκθεση φωτογραφίας του Άρη Μουζόπουλου με τίτλο «Κοίτα με…πέφτω» στο Alte Fablon

Τρεις ιστορίες έρωτα συνθέτουν την πρώτη ατομική έκθεση φωτογραφίας του Άρη Μουζόπουλου με τίτλο «Κοίτα με…πέφτω», μια έκθεση που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη.

Η έκθεση αποτελεί μια προσωπική παρουσίαση των ιδεών και της αντίληψης σχετικά με την κατάσταση του έρωτα, που κάθε άλλο παρά να καθοδηγήσει θέλει.

Άρης Μουζόπουλος – Σύντομο βιογραφικό.

Φιλόλογος και Ειδικός Παιδαγωγός στα χαρτιά, μα καλλιτέχνης στην ψυχή. Όσο ακόμη δήλωνε φοιτητής στην πόλη της Θεσσαλονίκης ασχολήθηκε με το θέατρο, μια αγάπη που κρατάει ακόμη. Μετράει συμμετοχές σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις. Σημαντική στιγμή η νίκη στο Bob Theatre Festival στην Αθήνα με την ομάδα «Από τον πέμπτο στίχο κιόλας φάλτσοι». Οι πρώτες φωτογραφίες τραβήχτηκαν με δανεική φωτογραφική μηχανή φίλου. Λίγα χρόνια μετά αποκτά την πρώτη δική του φωτογραφική μηχανή, γίνεται μαθητής στο Εργαστήρι Φωτογραφίας Π31 στη Θεσσαλονίκη και κάπως έτσι ξεκινάει το όμορφο ταξίδι στον κόσμο της φωτογραφίας. Συμμετοχή σε εκθέσεις και λίγο αργότερα διάκριση σε διαγωνισμό της Σχολής ESP με τη δεύτερη θέση. Κάπου πιο κάτω έρχεται η πρώτη του ατομική έκθεση στην πόλη της Καστοριάς, όπου και μεγάλωσε. Αργότερα καλείται να εργαστεί ως φωτογράφος στην Κω. Στο μεσοδιάστημα φωτογραφίες του έχουν χρησιμοποιηθεί για τη διαφήμιση μουσικών σχημάτων, όπως επίσης και χειροποίητων κοσμημάτων. Και συνεχίζει…

 

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 21:00

Alte Fablon

Διαβάστε επίσης

Περί Μαρία Λαμπριανίδου 62 Άρθρα
Με λένε Μαρία και Mου αρέσει η αίσθηση που μου αφήνει μία αφήγηση είτε πρόκειται για μία ταινία, ένα θεατρικό δρώμενο ή ένα παραμύθι. Νιώθω να μεταφέρομαι σε άλλους κόσμους και χάνομαι μέσα σ’ αυτούς όταν βλέπω μία φωτογραφία, χαζεύω ένα κολάζ ή έναν πίνακα. Με μαγεύουν ήχοι και λέξεις που γίνονται μουσικές, ποίηση. Πιστεύω πως η τέχνη μπορεί να μου χαρίζει ζωές. Συντάκτρια και φωτογράφος της πολιτιστικής ιστοσελίδας www.stellasview.gr.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.