Συμεών Δερμεντζίδης ατομική έκθεση “Προσανατολισμοί~Μιας ζωής Μορφές”

Στην ΜYRO Γκαλερί θα εγκαινιασθεί, στις 16/09 και ώρα 19:30, ένα έργο ζωής που καταφέρνει και αιχμαλωτίζει τον θεατή μέχρι και σήμερα.  Στο χώρο του project room, την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019, ο  Ζωγράφος και Γλύπτης κύριος Συμεών Δερμεντζίδης θα παρουσιάσει ένα εικαστικός ύμνος στο ανοίκειο, μέσα απο την ατομική του έκθεση με τίτλο “Προσανατολισμοί~Μιας ζωής Μορφές“.

Ο Συμεών Δερμεντζίδης έχει σπουδάσει Καλές Τέχνες με υποτροφία, και το πρώτο του ατελιέ το απέκτησε στα 18 του χρόνια. Είναι ζωγράφος, σχεδιαστής, γραφίστας, γλύπτης, βιτρουίστ, δημιουργός έργων ποικίλων υλικών και Δάσκαλος της Τέχνης.

Τιμήθηκε με πολλά βραβεία, διακρίσεις και υποτροφίες, με μια πορεία στην τέχνη επί 50 και πλέον χρόνια.

Έχει στο ενεργητικό του πάνω από 30 ατομικές εκθέσεις, 150 ομαδικές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και πολλές Διεθνείς.

Myrό Gallery
Νικηφόρου Φωκά 8
2310269187,6971890212
Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 16/09 έως και τις 6/10. 
Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο: 17.00 – 21.00

Διαβάστε επίσης

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΤΟΥ STELLASVIEW

Περί Αγγελική Κερπιτσοπούλου 242 Άρθρα
Ονομάζομαι Αγγελική Κερπιτσοπούλου γεννήθηκα και ζω στην Θεσσαλονίκη. Είμαι Θεωρητικός της τέχνης και των Νέων Μέσων και Ψηφιακής Κουλτούρας. Κύρια ενδιαφέροντα των ερευνητικών μου εργασιών είναι η αναζήτηση του είναι του κάθε πράγματος ή έννοιας, καθώς και η κοινωνική αλλαγή τόσο μέσα από την τέχνη όσο και από τα νέα μέσα. Στον ελεύθερο μου χρόνο τρέχω τις σελίδες Art Beyond Critique, ενώ παράλληλα είμαι συντάκτρια της πολιτιστικής ιστοσελίδας www.stellasview.gr.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.