«Οι Τελευταίοι Τσάροι» (Τhe Last Czars) η νέα ιστορική σειρά του Netflix

Το τηλεοπτικό δίκτυο Netflix έβγαλε μια ακόμα καταπληκτική ιστορική πρωτότυπη τηλεοπτική σειρά μίας σεζόν, σχετικά με τον τελευταίο Τσάρο της Ρωσικής Αυτοκρατορίας τον Νικόλαο Β΄ και την οικογένεια του.

Η σειρά με τίτλο Τhe Last Czars «Οι Τελευταίοι Τσάροι» έχει πολλά στοιχεία ντοκιμαντέρ, με αμείωτη δράση, σωστά τεκμηριωμένα ιστορικά γεγονότα και καταπληκτικές ερμηνείες.

Η σειρά εξιστορεί τα γεγονότα που προηγήθηκαν της Ρωσικής Επανάστασης του 1917 με ιδιαίτερη έμφαση στην προσπάθεια του Τσάρου Νικολάου Β΄ να κρατήσει ζωντανή τη δυναστεία των Ρομανόφ, παρά τις εχθρικές ιστορικές, κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που είχαν δημιουργηθεί στην αυτοκρατορία κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής του.

Ο Νικόλαος Β΄ αντιδρά στις κοινωνικές επιταγές για εκμοντερνισμό της απολυταρχικής διακυβέρνησης και για περισσότερη δημοκρατία, πυροδοτώντας μια επανάσταση και βάζοντας τέλος στη δυναστεία των Ρομανόφ, με το τραγικό τους τέλος.

Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Τζακ, Σουζάνα Χέρμπερτ & Μπεν Καρτράιτ.

https://youtu.be/5wUmTjgxTKE

 

Βρείτε μας στα social media του Stellasview :

Facebook: https://www.facebook.com/Stellasview-…

Instagram: https://www.instagram.com/stellasview…

Youtube: https://www.youtube.com/c/StellaPerpera

Twitter: https://twitter.com/StellaPerpera

 

Διαβάστε επίσης

Περί Αναστάσιος Νέστορας 205 Άρθρα
Γεια σας, είμαι ο Τάσος εκπαιδευτικός πληροφορικής και φίλος των τεχνών γενικότερα. Στο stellasview ασχολούμαι εθελοντικά με το στήσιμο και τη συντήρηση της ιστοσελίδας, ενώ ενίοτε αρθρογραφώ κυρίως εκφέροντας γνώμη για θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.