Συνάντηση ερασιτεχνικών θιάσων και ονοματοδοσία του Ανοιχτού Θεάτρου Κρύας Βρύσης (9-12/7)

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά, διοργανώνει Συνάντηση Ερασιτεχνικών θιάσων στο Ανοιχτό Θέατρο της Κρύας Βρύσης στην Πολίχνη, στις 9, 10, 11, 12 Ιουλίου του 2019 και με ώρα έναρξης 21.30, προσφέροντας καλλιτεχνικό βήμα στους ερασιτέχνες δημιουργούς και στο κοινό της πόλης τη δυνατότητα να απολαύσει με ελεύθερη είσοδο, στιγμές θεάτρου.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της φετινής πρεμιέρας (Τρίτη 9 Ιουλίου), με την υπ αριθμώ 434/2019 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο πολιτιστικός χώρος του Δήμου μας που περικλείεται από τις οδούς Θεοκλήτου Καρυπίδη και Φιλίππου στο Πάρκο της Κρύας Βρύσης,  θα ονομαστεί «Ανοιχτό Θέατρο της Κρύας Βρύσης Τάσος Πεζιρκιανίδης», προς τιμή του πρόσφατα εκλιπόντα συμπολίτη μας που μέσα από τη δράση του ως ηθοποιός υπηρέτησε την τέχνη του θεάτρου και προώθησε τη θεατρική παιδεία πανελλαδικά.

Πρόσκληση σε μια καταξιωμένη καλλιτεχνική δράση

O Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Άκης Αράπογλουπροσκαλούν τους θεατρόφιλους στη θεσμοθετημένη εκδήλωση του Δήμου Παύλου Μελά, η οποία διοργανώθηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 1990 από τον πρώην Δήμο Πολίχνης και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Φιλοξενεί ερασιτεχνικά σχήματα από τη Θεσσαλονίκη αλλά και από τις άλλες περιφερειακές ενότητες.

Βασικοί στόχοι της Συνάντησης Ερασιτεχνικού Θεάτρου είναι

 • η ανταλλαγή αντιλήψεων και γνώσεων για την θεατρική πράξη καθώς και ο διάλογος και η ανάπτυξη δεσμών και πνεύματος αλληλεγγύης μεταξύ θεατρικών ερασιτεχνικών ομάδων σε ότι αφορά τη δραματουργία και την προαγωγή του ερασιτεχνικού θεάτρου ως μέσου ποιοτικής συμμετοχικής έκφρασης και δημιουργικής επικοινωνίας,
 • η δημιουργία ερεθισμάτων στους συνδημότες μας ώστε να έρθουν σε επαφή με τα θεατρικά δρώμενα και η ενεργή συμμετχοχή στη διαμόρφωσή τους,
 • η ενδυνάμωση της πολιτιστικής ανάπτυξης της περιοχής και η προώθηση της τέχνης του θεάτρου.

Κατά την διάρκεια της ετήσιας αυτής δραστηριότητας πραγματοποιούνται βιωματικά σεμινάρια, αφιερώματα σε καλλιτέχνες του θεάτρου, εκθέσεις φωτογραφίας και θεατρικού υλικού, μουσικές εκδηλώσεις.

Έχουν φιλοξενηθεί στη διοργάνωση 224 ερασιτεχνικά σχήματα και 6 επαγγελματικές θεατρικές παραστάσεις που έφεραν σε επαφή τους θεατές με την τέχνη του θεάτρου και τους ερασιτέχνες ηθοποιούς, με άλλα σχήματα και καλλιτεχνικά ρεύματα καθώς και με κλασικούς και σύγχρονους Έλληνες και ξένους θεατρικούς συγγραφείς.

 

Το Πρόγραμμα

Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Θεατρική Ομάδα Δήμου Παύλου Μελά
«Σιωπή. 3 Ιστορίες χωρίς λόγια.»
Συγγραφική Ομάδα: Θεανώ Αμοιρίδου, Χρήστος Καραμούτας, Μαρία Λαμπριανίδου, Γιώργος Στρέμπλης, Μάγδα Τογκούρη, Γιάννης Φωτιάδης, Γιώργος Κολοβός.
Σκηνοθεσία: Θεανώ Αμοιρίδου

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων
«Φώταγας» του Δημήτρη Παρασκευόπουλου
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γεωργιάδης

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Θεατρική Ομάδα «Γυμνές Μάσκες» Ωραιοκάστρου
«Λίγη βότκα Μολότοφ…μετά την Διαθήκη»
Σάτιρα βασισμένη σε 7 μονόπρακτα θεατρικά έργα
Σκηνοθεσία- επιλογή έργων: Θέμης Μαυροπεραστής

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Θέατρο «In Art»
«Το μεγάλο μπέρδεμα» του Θανάση Πέντσου
Σκηνοθεσία : Μελίδου Νίκη

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 9.30 μμ.

Η είσοδος είναι δωρεάν

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

2310 640244, 2313302 833

 

Ο Τάσος Πεζιρκιανίδης από την Πολίχνη

Ο Τάσος Πεζιρκιανίδης υπήρξε ηθοποιός με πολύχρονη θητεία στο Θέατρο, την τηλεόραση και το σινεμά.
Στη θεατρική του διαδρομή συνεργάστηκε με τουλάχιστον τρεις γενιές άξιων σκηνοθετών μεταξύ των οποίων: Μ. Βολανάκης, Σ. Ευαγγελάτος, Σ. Ντουφεξής, Γ. Ρεμούνδος, Γ. Μιχαηλίδης, Α. Βουτσινάς, Δ. Χρονόπουλος, Σ. Φασουλής, Θ. Τερζόπουλος, Κ. Τσιάνος, Σ. Χατζάκης, Ν. Μιλβόγιεβιτς, Γ. Χουβαρδάς κ.ά.
Σπουδές: Δραματική Σχολή Μακεδονικού Ωδείου. Conservatoire National Superieur D’ Art Dramatique του Παρισιού, με δασκάλους τους: Α. Vittez, Γ. Σεβαστίκογλου, Debos, M.Bouquet, p. Rocheler. Σχολή Lecoq.
Στέλεχος του ΚΘΒΕ επί επτά χρόνια, συμμετείχε στις παραστάσεις:
Ονειρόδραμα, Ρωμαίος και Ιουλιέτα, Η κωμωδία των παρεξηγήσεων, Φουέντε Οβεχούνα, Ο κατά φαντασίαν ασθενής, Ο Ψεύτης, Ο κύκλος με την κιμωλία, Ο κύριος Πούντιλα και ο άνθρωπός του Μάτι, Τα Παντρολογήματα, Ένα ευτυχές γεγονός, Βικτόρ ή τα παιδιά στην εξουσία, Κατσούρμπος, Ο Άγιος Πρίγκηψ, Τέλος καλό όλα καλά, καθώς και στις παραστάσεις αρχαίου δράματος: Οι Βάτραχοι, Όρνιθες, Νεφέλες, Πλούτος.
Στο ελεύθερο θέατρο έπαιξε σε όλα τα είδη, συμμετέχοντας στις παραστάσεις:
Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας στο Θεσσαλικό Θέατρο, Άννυ στον θίασο Α. Βουγιουκλάκη, Το σώσε στην Ελεύθερη Σκηνή, Πυξ Λαξ και Δον Ζουάν στο Σικάγο στο θέατρο Μουσούρη, στην επιθεώρηση Ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε στην Ελεύθερη Σκηνή.
Συμμετείχε επίσης στις παραστάσεις: Πλούτος στο Θέατρο Αιγαίου, Ελένη στο Θέατρο του Νότου, Το χρήμα στο λαιμό σου στο Θέατρο Ακάδημος, Κούκου στο θέατρο Κ. Δανδουλάκη, Ο φίλος μου ο Λευτεράκης στο ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης, Ο Φιάκας και Λα μοσκέτα στο ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, Δον Ζουάν, Ο Σέντζας, Το φάντασμα του κυρίου Ραμόν Νοβάρο στο Εθνικό Θέατρο, Αριστοφανειάδα (αποσπασματικές σκηνές από όλα τα έργα του Αριστοφάνη) στο Θέατρο «Τέχνης» και πολλά άλλα.
 Έλαβε μέρος σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, ραδιοφωνικές εκπομπές καθώς και σε κινηματογραφικές ταινίες. 
Σε μια λιτή και απέριττη τελετή με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση, ο Δήμος Παύλου Μελά τίμησε το σεμνό συντοπίτη καλλιτέχνη Τάσο Πεζιρκιανίδη, τη Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018, ανοίγοντας έτσι και την αυλαία για την περσινή Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων στο Ανοιχτό Θέατρο Κρύας Βρύσης Πολίχνης.
Ο ηθοποιός καταχειροκροτήθηκε τη στιγμή που κάλεσε στη σκηνή τα συγγενικά του πρόσωπα, την αδερφή του Μαρία Πεζιρκιανίδου, Αντιπρόεδρο της ΙΡΙΣ και την οικογένειά της, ευχαρίστησε το Δήμαρχο Δημήτρη Δεμουρτζίδη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Άκη Αράπογλου και το Δημοτικό Συμβούλιο για την τιμή και την Ομάδα Θεάτρου «Ομπρέλες», για την εξαιρετική έκθεση φωτογραφικού και θεατρικού υλικού, ένα σπάνιο αφιέρωμα στην πορεία του Τάσου Πεζιρκιανίδη στον κόσμο της τέχνης.
Απευθυνόμενος στο κοινό και με αφορμή τις Ημέρες Θεάτρου του Δήμου Παύλου Μελά, αναφέρθηκε στο ερασιτεχνικό θέατρο, ένα χώρο δημιουργικότητας, ανάπτυξης κοινωνικών σχέσεων, που πολλές φορές διαθέτει δυνάμεις οι οποίες διακρίνονται για τον επαγγελματισμό τους και μπορούν να εξελιχθούν.
Ο Τάσος “έφυγε” τα ξημερώματα της Κυριακής 5 Μαΐου 2019.


 

«Σιωπή. 3 Ιστορίες χωρίς λόγια.» από τη Θεατρική Ομάδα του Δήμου Παύλου Μελά

Μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους που βασίστηκε στα μαθήματα σιωπηλών αυτοσχεδιασμών με θέμα τα ανθρώπινα συναισθήματα, που έγιναν για τη θεατρική ομάδα κατά τη διάρκεια του χειμώνα (Φεβρουάριος-Μάρτιος). Κάποιοι από αυτούς τους αυτοσχεδιασμούς αποτέλεσαν το πρώτο μας υλικό για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί τρεις σιωπηλές ιστορίες. Τρεις ιδιαίτερες σχέσεις. Η απουσία του λόγου δυναμώνει τη σωματική έκφραση και η σιωπή με συνοδοιπόρο τη μουσική προσπαθεί να φωτίσει όσα -πολλές φορές- δεν μπορούν να ειπωθούν με λόγια. Η παράσταση αφιερώνεται σε όλους εκείνους που “έφυγαν” πολύ νωρίς από κοντά μας και ιδιαίτερα στους αγαπημένους μας φίλους και συνεργάτες Θεόδωρο Γαβρίδη και Αντώνη Ζαβουδάκη.

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ
“Η σιωπή μπορεί να φωτίσει την αλήθεια πιο πολύ κι από τον ήλιο.
Η μουσική ακόμη περισσότερο…”
Θεανώ Αμοιρίδου

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Συγγραφική Ομάδα: Θεανώ Αμοιρίδου, Χρήστος Καραμούτας, Μαρία Λαμπριανίδου, Γιώργος Στρέμπλης, Μάγδα Τογκούρη, Γιάννης Φωτιάδης, Γιώργος Κολοβός.
Σκηνοθεσία: Θεανώ Αμοιρίδου
Σύνθεση, Εκτέλεση Μουσικής & Σφύριγμα: Γιώργος Κολοβός
Φωτισμοί: Μάκης Μαριάδης
Μίξη ήχου: Πάρης Βασιλειάδης
Ειδικές κατασκευές: Αθανασία Αποστολίδου, Χαρά Αθανασιάδου

ΔΙΑΝΟΜΗ
“ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ”
Γλύπτης: Γιώργος Στρέμπλης
Άγαλμα: Σοφία Αβραμίδου
Πλούσιος: Δημήτρης Τσακίρης
Αγάλματα: Γιώτα Κυριμλίδου, Μαρία Λαμπριανίδου, Κωνσταντίνα Μπαρούτογλου
“Ο ΣΚΥΛΟΣ
Τυφλή: Μαρία Λαμπριανίδου
Σκύλος: Κωνσταντίνος Τσακίρης
Κακοποιοί: Χρήστος Καραμούτας, Δημήτρης Τσακίρης
Αγέλη Σκύλων: Γεωργία Αβραμίδου, Χρήστος Καραμούτας, Δημήτρης Τσακίρης
Αγάλματα: Σοφία Αβραμίδου, Γιώργος Στρέμπλης
“ΤΟ ΠΑΙΔΙ”
Γέρος: Χρήστος Καραμούτας
Παιδί: Γεωργία Αβραμίδου
Κορίτσια: Γιώτα Κυριμλίδου, Κωνσταντίνα Μπαρούτογλου
Περαστικοί: Σοφία Αβραμίδου, Γιώργος Στρέμπλης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Ευχαριστούμε θερμά
τη Σχολή Τυφλών για την διάθεση του λευκού μπαστουνιού.
τον Γιώργο Κολοβό για την μουσική του έργου.

«Φώταγας» από την Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων

«Λίγη βότκα Μολότοφ…μετά την Διαθήκη» από τις Γυμνές Μάσκες

7 μονόπρακτα θεατρικά έργα των, Κώστα Μουρσελά, Χάρολντ Πίντερ, Γκύ Ντε Μοπασσάν και Αντόν Τσέχωφ, δεμένα μεταξύ τους με αφηγηματική πλοκή που συνδέει τα μονόπρακτα ώστε να αποτελέσουν μία πνευματική οργανική ενότητα, ένα ενιαίο, κατά κάποιο τρόπο, θεατρικό έργο. Οι καθημερινές απλές ιστορίες, τα μικρά ελαττώματα, οι ελάχιστες επιθυμίες, τα κρυφά πάθη και οι κοινωνικές συμβάσεις είναι οι ψηφίδες πάνω στο ψηφιδωτό του κοινωνικού γίγνεσθαι. Πολλά μικρά και ασήμαντα, όταν τα δώσουμε την ανάλογη προσοχή , μας φανερώνουν τα μεγάλα και τα σπουδαία για την ζωή και τον θάνατο. Η σάτιρα και το χιούμορ είναι τα εργαλεία της ψηφιοποίησης, της ενδιαφέρουσας κοινωνικής ανατομίας, που μας προσφέρουν τα κείμενα των σπουδαίων συγγραφέων. Όλα στην ζωή είναι θέατρο και όλα στο θέατρο ζωή!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία – επιλογή έργων: Θέμης Μαυροπεραστής
Κείμενα Αφήγησης: Μαρία Ταγταλιανίδου – Σόνια Θεοσίδου
Σκηνικά- Κοστούμια: Τάνια Χατζηγεωργίου
Φωτισμοί: Νίκος Σταυρόπουλος
Μακιγιάζ: Σοφία Μαυροδόντη
Ρύθμιση Ήχου-Τεχνική στήριξη: Αλεξάνδρα Σιδηροπούλου
Πίνακες ζωγραφικής με αναφορά στα μονόπρακτα: Περικλής Μπαλάφας, Ελένη Μαυρογιάννη, Άννα Ταγτά

ΔΙΑΝΟΜΗ
Παίζουν (Με σειρά εμφάνισης) :
Αφήγηση: Σόνια Θεοσίδου

 1. “Συζήτηση περί Ματαιότητας”- Κώστα Μουρσελά
  Κύριος Ανδροκλής: Λόης Θεοσίδης
  Κύριος Νέστωρ: Ζαφείρης Φωτιάδης
 2. “Απλώς”- Χάρολντ Πίντερ
  Κυρία Α΄: Άννα Ταγταλιανίδου
  Κυρία Β΄: Θεοδώρα Φωτιάδου
 3. “Η Διαθήκη” – Γκυ Ντε Μοπασσάν
  Κυρία Σερμπουά: Κατερίνα Γρηγορίου
  Κύριος Σερμπουά : Μιχαήλ Βλάχος
 4. “Απ’έξω- Απ’ έξω” – Αντόν Τσέχωφ
  Άννα : Ελένη Χαρπαντίδου
  Νάντια: Σοφία Ταγτελενίδου
 5. “Το Λαχείο” – Αντόν Τσέχωφ
  Σοφία Αντρέγιεβνα: Άννα Ταγταλιανίδου
  Αντρέι Αντρέγιεβνι: Λόης Θεοσίδης
  Σπιτονοικοκυρά: Παναγιώτα Ζδρώζη
  Ταχυδρόμος: Μιχαήλ Βλάχος
 6. “Αρμένικη Βίζιτα”- Αντόν Τσέχωφ
  Αφηγητής: Μιχαήλ Βλάχος
  Συνταγματάρχης Περιγκάριν: Ζαφείρης Φωτιάδης
  Κόστια Μούλκιν: Λόης Θεοσίδης
  Σόνια Μούλκιν: Παναγιώτα Ζδρώζη
  Γυναίκα Συνταγματάρχη: Θεοδώρα Φωτιάδου
 7. “Οντισιόν”-Αντόν Τσέχωφ
  Αφήγηση: Άννα Ταγταλιανίδου, Θεοδώρα Φωτιάδου
  Συγγραφέας: Ζαφείρης Φωτιάδης
  Ηθοποιός Α΄: Σοφία Ταγτελενίδου
  Ηθοποιός Β΄: Παναγιώτα Ζδρώζη
  Νίνα: Σόνια Θεοσίδου

«Το μεγάλο μπέρδεμα» από το Θέατρο «In Art»

Ο Θανάσης Πέντσος υπογράφει μία σύγχρονη κωμωδία καταστάσεων, η οποία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις διαχρονικές Film noir  κωμωδίες του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου που απολαμβάνουμε έως σήμερα. Η ιστορία βασίζεται στις ζωές των μελών μιας «ισορροπημένης» οικογένειας. Η σύγχρονη Ελληνική “πυρηνική οικογένεια” της διπλανής πόρτας. Μία βιο-κοινωνική μονάδα στην γαλήνια καθημερινότητα και την ηρεμία της. Με τα μικροπροβληματάκια, τις συμπλοκές, τις λύσεις, δοσμένα μέσα από ιλαροτραγικά γεγονότα και πολλά ευτράπελα  που… συμβαίνουν στις καλύτερες οικογένειες. Η φοβισμένη φιγούρα του πατέρα, που προσπαθεί να κάνει τα καλύτερα για την οικογένειά του, η κλασική υπερπροστατευτική μητέρα, που ελπίζει και περιμένει το θαύμα απ’ το Θεό, τα δύο παιδιά βυθισμένα στη δική τους ζωή, ο αρραβωνιαστικός, οι δεσποινίδες του κατηχητικού. Αλλά δε νοείται στην Ελληνική οικογένεια να λείπει η παρουσία του έμπιστου Παππά, που μπαινοβγαίνει στο σπίτι και διυλίζει τα γεγονότα από την οπτική της Εκκλησίας. Και φυσικά μία τραβεστί, που συμβάλλει δυναμικά, ως κεραυνός εν αιθρία, στο «μεγάλο μπέρδεμα». Παλαβός ρυθμός και πολύ κεφάτες ερμηνείες

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Νίκη Μελίδου
Μουσική επιμέλεια: Νίκη Μελίδου
Επεξεργασία – μοντάζ ήχου – video:  Μάκης Καραντώνας
Φώτα – ήχος – video: Πόλυς Χατζημελίσσης, Χρυσή Αρετή Χατζημελίσση
Φροντίστρια τεχνικών κομμωτηρίου:  Έφη Αγιάνογλου
Make up artist: Βασιλική Σκοπιανού, Έλενα Σαράφη
Φωτογραφία: Αναστασία Χριστιανοπούλου. Ευγενία Γιαννούλη
Design αφίσας – προγράμματος: Μίλτος Τόσκας
Παίζουν με σειρά εμφάνισης:
Αποστολίδου Βούλα, Στρατίδης Πέτρος, Φωτιάδης Γιάννης, Παπαδόπουλος Δημήτρης,
Πολύζου Ειρήνη, Παλατζάς Θωμάς, Κοντίλη Κωστής, Αθανασιάδου Ελένη, Δημοπούλου Ειρήνη-Βαϊα, Κούλελη Μαρία, Χαραλαμπίδου Ελένη, Μελίδου Νίκη

Σχετικά Άρθρα

Το πιο εναλλακτικό και διαφορετικό φεστιβάλ της πόλης έρχεται στο WE... Festival of Alternative Salonika’s Initiatives,το Φεστιβάλ που υποδέχεται όλους τους νέους /εες της Θεσσαλονίκης! Ψάχνετε κάτι διαφορετικό; Βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια; Θέλετε να γεμίσετε με δημιουργικό τρόπο το χρόνο σας; Ψάχνετε την FASI σας ...
Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας: «Πρόσωπα εντός»... Η Υδρία - Ίδρυμα Τάσου Φάλκου και Τιτίκας Αρβανιτάκη και το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (www.fkth.gr) σας καλούν να περιηγηθείτε σε μία ομαδική έκθεση φωτογραφίας, με θέμα το πρόσωπο. Η έκθεση θα είναι επισκέψιμη από την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρί...
Έκθεση “Το χρηματοκιβώτιο. Από την ιστορία μιας οικογένειας στην... Το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης διοργανώνει και παρουσιάζει την έκθεση "Το χρηματοκιβώτιο. Από την ιστορία μιας οικογένειας στην ιστορία μιας εποχής" την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης του ΜΙΕΤ Βίλα Κ...
Εκθεση φωτογραφίας του Άρη Μουζόπουλου με τίτλο «Κοίτα με…πέφτω»... Τρεις ιστορίες έρωτα συνθέτουν την πρώτη ατομική έκθεση φωτογραφίας του Άρη Μουζόπουλου με τίτλο «Κοίτα με...πέφτω», μια έκθεση που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη. Η έκθεση αποτελεί μια προσωπική παρουσίαση των ιδεών και της αντίληψ...
Εκδήλωση προς τιμήν του Ανδρέα Εμπειρίκου διοργανώνει η Υπερρεαλιστική... Η Υπερρεαλιστική Ομάδα Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στην εκδήλωση προς τιμήν του Ανδρέα Εμπειρίκου, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 18.30 μμ στη Φιλοσοφική Σχολή (νέα πτέρυγα-αίθουσα 111, 1ος όροφος) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μία η...
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας “Ποδηλατούμε Δυτικά”... Στο πλαίσιο εορτασμού της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2019, οι τρεις Δήμοι της δυτικής Θεσσαλονίκης, Κορδελιού – Ευόσμου, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Παύλου Μελά, ενώνουν τις δυνάμεις τους για δεύτερη συνεχή χρονιά και με στόχο την προώθηση των β...
Nour Malas ατομική έκθεση “Απεγνωσμένα ασυνεχή σώματα'”... Η Gonzo Unit είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει την πρώτη ατομική έκθεση της Σύριας καλλιτέχνιδας Nour Malas που έχει έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Η έκθεση αυτή είναι το έπαθλο της Malas για τη βράβευση της στην έκθεση Thresholds της Gonzo Unit ...
Ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη και το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης εγκα... Ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη και το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Κίνηση Πολιτών Χορτιάτη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 75 χρόνια από το «Ολοκαύτωμα του Χορτιάτη»,εγκαινιάζει το Σάββατο 31 Αυγούστου, στις 18...
Αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης...   Αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη "Τα καλύτερα μας χρόνια" Με μια μεγάλη και ανοιχτή συναυλία-αφιέρωμα στον αξέχαστο Λουκιανό Κηλαηδόνη το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, θα αποχαιρετήσει το καλοκαίρι και...
«Ζωντανεύοντας το Καρατάσιου με Ποντιακές Μνήμες»... Η Ένωση Ποντίων Πολίχνης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρατάσιου, με την αρωγή του Δήμου Παύλου Μελά, διοργανώνουν για 10η χρονιά, το Φεστιβάλ Πολιτισμού και Παράδοσης «Ζωντανεύοντας το Καρατάσιου με  Ποντιακές Μνήμες”,  από την Τετάρτη 28 Αυγούστου έ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑