Ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο Το Πέρασμα Του Χρόνου


 

Σας προσκαλούμε στην 1η ομαδική έκθεση της φωτογραφικής ομάδας The Photo Gang με θέμα: Το Πέρασμα Του Χρόνου
Εγκαίνια: 14 Απριλίου / 18.00
Διάρκεια έκθεσης: 14 Απριλίου-21 Απριλίου (18.00-21.00)
Χώρος: Tabya
Συμμετέχουν οι : Κωνσταντίνος Ευγενίδης, Γρηγόρης Βασιλειάδης, Νίκος Κουγιουμτζής, Νατάσα Παπαδοπούλου, Μαρία Τσιαούση, Σόφη Λαζαρίδου, Αθανάσιος Δήμου, Ελένη Σαέρ, Κωνσταντίνος Πιτυκάκης.

Η φωτογραφική ομάδα The PHOTO GANG ξεκίνησε διαδικτυακά πριν περίπου ένα χρόνο από τους ερασιτέχνες φωτογράφους Κωνσταντίνο Ευγενίδη και Γρηγόρη Βασιλειάδη. Η σκέψη μιας φωτογραφικής ομάδας με τα χαρακτηριστικά παρέας, οδήγησε τους δύο ταλαντούχους φωτογράφους να ξεκινήσουν μια νέα φωτογραφική ομάδα στην πόλη της Θεσσαλονίκης στα μέσα Ιανουαρίου 2018 (16 Ιανουαρίου).

Η λειτουργία της ομάδας βασίζεται στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στο Facebook με 24 εγγεγραμμένα μέλη, από τα οποία τα τρία εξ αυτών αποτελούν τους διαχειριστές της ομάδας (μαζί με τον Νίκο Κουγιουμτζή, ως συντονιστή).

Η ομάδα δραστηριοποιείται σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, αλλά και εκτός αυτής (όπως Έδεσσα, Νάουσα κλπ.) είτε με φωτοβόλτες τις οποίες ψηφίζουν τα μέλη της για το πού και πότε, είτε με καφέ σε διάφορες καφετέριες της Θεσσαλονίκης για ανταλλαγή απόψεων και ιδεών.
Η ομάδα δεν κάνει μαθήματα φωτογραφίας, ούτε έχει δικό της χώρο συνάντησης. Στοχεύει στη φιλική παρουσία και ψυχαγωγία των μελών μέσω της φωτογραφίας.
Περισσότερα για τις δράσεις της ομάδας, μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook The PHOTO GANG (@thephotogang.thessaloniki).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑